måndag

måndag igen då, går så jäkla fort, tyckte det nyss va måndag .. 
är på jobbet nu iaf, tog en liten sovmorgon för mådde as illa i morse .. men efter lite vila så gick det över. 
ska iväg och träna sen med pt, ska spriga lite först också :) 
ska bli skönt att få rensa tankarna lite .. sen ska jag träffa emelie är det tänkt, skulle vilja hinna sola också innan de stänge ner solariet i två veckor. får sola i stan under den tiden annars hinner jag ju bli blek som satan. 
ananrs blir det inge värre idag, packa och så för sen är det stan som gäller i 2 nätter! 
skulle egentligen ha stannat i dag också men tar det imorgon istället. 
nu får det bli en kopp kaffe och jobba vidare. 
 

Söndag

Ligger i sängen och kollar på tv, ska duscha och lägga mig igen sen. Är ju jobb imorgon igen som gäller. Ska även träna med pt imorgon, ska bli skönt som fan de! Härlig start på veckan! 
va ut igår, va kul och rätt så händelserikt, lärde mig en hel del om vissa och även om mig själv. 
håller även på att planerar en liten semester 😉 
Kommer bli så bra! 

äntligen fredag!

nu är det äntligen fredag igen, så underbart! 
jobbar dock imorgon med men det är ju på ica de. skönt ändå med ett extrajobb. 
då vet jag at jag är nykter idag iaf, så de inte blir tvådagars. blir både dyrt och så förstår jag träningen som jag gjort under veckan.. planerna för morgondagen är iaf att det ska bli lugnt men man vet ju aldrig vad som sker :) 
är iaf på jobbet nu och strir med marika i telefon som jag gjort sen halv åtta imorse. 
ska va social mot henne här nu sen jobba lite innan det är dags att dra på tränig sen till marika en snabbis, sen vidare till skåre för en timmes jobb. efter det får jag se vad som sker, träffa emelie tror jag.. 
nu ska jag fortsätta mitt telefonsamtal och ha en bra fredag :)
 

torsdag,

fasen va fort veckorna går, tyckte nyss det va måndagmorgon men är redan torsdag nu .. 
hinner inte alls med allt som jag skulle vilja men får prioritera helt enkelt. 
jobbar iaf nu, står i denna it-supporten men stänger om en stund. 
då får de bli lite käk sen ska jag ge mig iväg till gymmet för lite kondition och ett bodypump pass. 
ska bli skönt som bara den, behöver vakna till lite känner jag. 
efter det är det dags för icajobb igen, 
sen är det tänkt att vi ska grilla eftersom vädret inte va nå vidare igår så blev inget då .. 
 

onsdag

står i denna it-supporten i vanlig ordning, bara varit en elev som behövt häjlp idag så dagen är rätt seg än så länge .. men har pratat med marika i telefon i omgångar, ska nog dra iväg och luncha med henne sen :) 
blir trevligt de, som vanligt :) 
annars ska jag förbi hos pappa en sväng sen och hämta en hylla, sen är det träning som gäller och efter det ska jag till jessica och grilla är det tänkt, får se om det blir något med tanke på vädret som är just nu men hopas på det iaf för är så gött med grillat :) 
annars händer det inte mycket, mer än att jag smider massa planer, hoppas jag kan få igenom alla bara ;) 
 

tankar

är så mycket som jag egentligen borde prata med vissa personer om men som jag ändå känner att jag inte vill veta svaren på. jag vet att jag ofta målar upp det värsta för mig själv och sen får för mig att det är så, men ibland säger min magkänlsa mig att det verkligen är så och då blir det jobbigt för den har stämt så jävla många gånger. 
vissa människor vill jag inte tro dåligt om heller, men ibland så gör de saker som är så motsägelsefullt så jag blir fruktansvärt förvånad/lessen. jag visar inget mot dessa människorna, men ibland vill jag bara skrika på de och tala om för de att man inte kan behandla folk hur som helst. 
det jag är mest trött på är att alltid, alltid, ställa upp och hjälpa till med det jag kan men ändå så är det jag som står i slutändan och känner mig som en stor jävla idiot för att jag räckte ut en hjälpande hand. 

tisdag

idag är ja så trött så de känns som om öga blör .. skulle gått upp 6 och vart till gymmet innan jobbet idag men kom verkligen inte ur sängen. så får ta det innan ja åker till ica och jobbar sen :) 
gött ändå att ha två jobb och få in lite extra cash :) 
igår tränade jag med pt, sprang 30 min innan och va riktigt skönt att springa igen, så får bli en tur på löpbandet sen igen :) sen va jag hem och fixade ltie, sen solade och efter det åkte jag till mamma och sov där inatt. 
skönt att komma hemifrån ibland och bara få va.
 

måndag

sitter på jobbet och glor i en tom cafeteria. är väl de drygaste med att ansvara för it-supporten. när det inte kommer någon som behöver hjälp .. men men kan ju sitta och glo runt på datorn och fixa allt som behöver fixas. ringa massa nödvändiga samtal osv, skönt när man komer ihåg att få sånt gjort. 
idag blir de jobb, sen tränign med pt, så jäkla skönt efteråt! 
sen får jag se vad som händer, sola och ta en promenad vore skönt, se om jag får med någon eller om jag gör de själv. annars blir det nog bara att va hemma och planera lite saker, mycket på gång nu ;) 
älskar förändringar och tror att detta kommer bli riktigt bra :) 
 

Söndag

 
Sitter i sängen och äter kvällsmat och kollar på film. Ska snart lägga mig och försöka bli trött. Är nog inte det lättaste att somna idag efter att ha sovit större delen av dagen.. Mindre smart. Hade riktigt skoj igår också, va i Arvika och på suck. Åkte med Smedberg sen med Marie hem från suck :) träffade massa fina människor! 
Imorgon är de jobb och träning med pt som gäller, härlig start på måndagen! 
Kanske ska till mamma också, men får se imorgon! Nej nu ska jag äta klart sen sängen! 
 

Fredag!

Gött med fredag, tycker veckan har gått hur fort so mhelst men är ju inget jag klagar över. 
jobbar på nobel fra mtill elva typ sen ska jag iväg till gymmet och köra 2 pass, core & spinning! 
sen drar jag mot kil och hämta upp Emmy för kaffe och lite käk. 
ska även träffa marie en sväng innan det är dags att laga mat med brudarna ikväll. dock får det bli en tidig kväll för mig idag för börjar jobba sju till morgonen på ica! 
& imorgon vankas det festligheter, ska bli riktigt kul! 
 

sådär längesen nu igen ...

nu var det så där längesen jag skrev något här igen. glömmer totalt bort att jag har denna bloggen ibland. 
vissa saker är inte ens värda att skriva här medans andra är för privata för att dela med sig av. 
men nu kände jag att det ändå var dags att skriva av sig lite, många tankar om vissa saker runt omkring en nu. 
en sak som stör mig och som jag inte tycker man ska behöva fundera över när det gäller sina vänner är om de ljuger eller inte för en. 
finns vissa personer, de är inte många, men några få som jag vet aldrig skulle ljuga för mig. 
litar itne på många längre, har fått lära mig den hårda vägen att det inte går att lita på många. även fast man vill så går det inte. folk småljuger, undanhåller saker och rent allmänt beter sig illa. 
jag försöker leva efter behandla andra som du själv vill bli behandlad, men behandlar någon mig illa så tänker jag inte va trevlig mot den. har helt enkelt inte plats för personer som tar engergi men aldrig ger. jag vill kunna lita på mina vänner och inte tvivla på det de säger till mig. vissa människor tror jag inte klarar av att vara ärliga, det är synd, för vissa av dessa personerna är egentligen fina och gulliga människor som man tycker om. dock kan inte det dåliga med lögner osv överväga det bra. man ska inte behöva tvivla på en persons ärlighet. speciellt inte såna människor som man kallar förvänner och som man umgås med. 
dags för en rensning, bort emd det dåliga och in med det bra. 
behåll de som är ärliga mot dig och bort med de som ljuger. 

RSS 2.0