äntligen!

äntligen är min kära hemma hos mig igen! kändes otroligt skönt när hon kom imorse, var vaken ändå tills hon kom så jag fick en bamsekram! då kunde jag sova gott. somnade väl vid halv åtta i morse sen vaknade vid halv tolv så blev inte många timmars sömn inte,men är ju lite bra också för måste sova i tid för sk upp imorgon och åka på ett litet äventy! ska bli skönt att komma bort lite! har planer för hela helgen så det känns sklönt. hoppas en kommer bli lika bra som det känns som :) 
anars häder det lite förändringar i mtt liv, kanske inte så lite heller egentligen. men de är mycket bra på gång nu! 
 

kluven som människa

allt ärbara ett enda stort kaos just nu känns det som. visst, vissa saker har jag redit ut och vissa saker blir bara ärre och värre. en del saker vet jag  inte hur jag ska hantera eller vad jag ska göra men jag vet att det kommer lösa sig! 
jag har klarat av såna här saker förut. jag vet att jag kan tro på mig själv. 
vissa saker som håller på att hända är galet, känns som om allt är helt galet just  nu. skumma känslor som spökar med en.. men det kommer bli bhra. så jävla bra kommer det bli. 

BUDSKAP

eftersom mitt budskap uppenbarligen inte gick fram till personen så sätter jag lösen på min blogg igen som bara mina NÄRMSTA kommer att få! 

ÄLSKA

kan inte göra annat än att älska livet, det går ju så otroligt bra för mig själv just nu så vet inte vart jag ska ta vägen snart! så otroligt nöjd med tillvaron, det jag har och det jag är på väg att få. underbart! 
älskar verkligen denna känslan! 

det måste svida att mitt liv är bättre än ditt!


när fan ska du sluta?

jag är så trött på dig som försöekr leva mitt liv. det var du som gjore bort dig därför valde jag bort dig ur mitt liv. acceptra det och låt mig va ifred. sluta snoka och låt bli att läsa min blogg. du är inte en del av mitt liv längre och du kommer aldrig bli igen heller. gå vidare och lev ditt eget lv istället för att försök ta över mitt. det du redan tagit kan du behålla för det var uppenbarligen inget att ha ändå! 
låt mitt liv va! sköt dig själv och bry dig inte om vad jag gör*!

JAG SAKNAR DIG

ibland är det svårt att släppa taget om människor, men ärligt talat så vill jag inte släppa taget om dig. jag tror att det kan bli något annat än vad det är idag. jag vet att du är en bättre människ än så här. 
jag tror på dig, men tror du på mig? 

SÖNDAG!

hade en kanonkväll med brorsan igår, va sköpnt att komma bort lite. men blev en tidig kväll för hade jätte ont i magen men mår iaf mycket bättre idag :) 
funderar på om man ska åka och sola lite kanske och köpa hårfärg .. imorgon ska jag nog iväg med pappa på lite ärenden! kolla lite och köpa lite grejs! 
känns otroligt skönt att vakna upp och inte va bakis och seg hela dagen. rätt ovärt ändå, speciellt de dagar man inte orkar ett skvatt. nej, är att skönt att va nykter. 
om man skulle sätta fart med denna dagen kanske, men först äta lite kräm! 

Lördag

känns inte som att det är helg men men, mnga dagar som kommer se likadana ut för mig framöver. 
kommer nog va både skönt och lite långtråkigt! 
ska snart börja göra mig i ordning för pappa hämtar mig om en timme så ska jag umgås med brorsan! 
ska bli riktigt trevlig för händer ju inte allt för ofta. annars blir det inget värre idag. 
hade en trevlig kväll igår, och hoppas på en lika bra dag idag. 
 

kasta inte sten i glashus!


fredagsmys!

sitter hemma snos och ska snart kolla på den nya Johan Flak filmen. annars blir det nog inget värre, pratat med min saknade i telefon hur länge som helst nu också, skönt att ha någon nykter att prata med denna fredag, utom snos då! har inte hänt allt för mycket idag, va med kim en sväng och träffade även marie och karin :) va trevligt! 
nej nu blir det mys i soffan med massa tända ljus och så! 
 

snart får jag åka hem!


sluta följa varje steg jag tar!


väntan som känns som en evighet


Din dröm, MIN verklighet


måndag

sitter på jobbet men slutar snart, eller ja, jobbar ju bara halvdag idag.. sen hem och fixa det sista innan jag ska iväg! skönt att denna dagen är här nu. ska bli skönt att komma bort lite också!
hade mys med mamma igår kväll också, kollade på nya johan falk filmen, va bra!
städade ju även ur bilen innan det, och jobbade lite. gött att inte vakna dålig på en söndag utan få lite saker gjort.
nej nu ska jag fixaa det sista som ska göras på jobbet sen iväg med tomas en sväng innan jag slutar!
 

RSS 2.0