det närmar sig nu

söndag igen då, veckorna går ju jätte fort. jaja körde igår åt emmy & alexander, va faktiskt riktigt kul tills vi blev stoppade i säffle men då åkte vi till kil och hade kul där :) ska även bort till de sen och fixa lite papper och sånt. 
planer det sista med emmy :) 
kom hem vid sex imorse och tvättade en maskin sov fyratimmar sen tvätta en till sen sov och sen tvätta igen. 
kommer nog somna gott ikväll. efter jag vrit hos emmy & alexander sk jag till ica och jobba lite, sen ska jag till pappa och städa ur bilen, sen till mamma! fullt upp denna söndag känns det som. 
nej nu får jag sätta fart  med mitt packande och så! 

FREDAG

har precis sovit ett par timmar på soffan, va riktigt skönt! är så trött ändå, men piggnar nog til snart. får se om jag hittar på något eller om det blir en hemmakväll. vet inte riktigt vad jag känner för att göra. 
jaja nog om det, dagen blev ju inte alls som det va planerat från början men men. 
har fan inget att skriva om heller.. jisses. hejdå! 

Mongobrud!

Är så fruktansvärt trött på dig som ska sitta och hata över internet men inte vågar säga ett ord när man möter dig.
väx upp och bete dig, sitt inte och bete dig som ett svin över internet utan säg det du nu tycker i asiktet på folk istället. börjar bli tröttsamt att vart man än är inne och kollar så ser man ditt namn med massa klaganden och påståenden om folk, du skriver massa skit som du fått för dig. nej, lär dig att våga stå för det du tycker vom du nu tycker så illa om folk!! är så fruktansvärt trött på dig och ditt jävla gnäll.
du är inget offer, du skapar all dramatik själv och stå för vad du säger/gör någon gång!
mongobrud!!!!!!
 

Uppe med tuppen

vaknade innan klockan idag och var pigg. händer inte allt för ofta, men kan va skönt det också någon gång. så nu har jag varit duktig och betalat räkningar på morgonen och nu sitter ag häe och väntar på att klockan ska gå. 
hade en jätte bra dag igår med fina människor, träffade emmy också som jag inte träffat på en evighet kändes det som, smed lite planer och blev uppbokad som chaffis på lördag. 
kommer nog bli kul tror jag, kör hellre än att sitta hemma och glo! 
nej nu ska jag packa träningskläderna och sen åka och möta tomas för att åka till jobbet! 
ha en bra dag alla som förtjänar det, speciellt mina raringar! 

Baby

sitter på jobbet och glor lite på datorn när jag har en kort rast. hade det super mys igår. hoppas på fler såna kvällar. får se vad som händer idag, tänkte sola iaf, börjar bli blek igen nu. .
annars vet jag inte om jag ska träffa madde en sväng eller om det bara blir att va hemma. får se helt enkelt sen vad som händer och inte. borde börja fundera på vad jag ska ha med mig till veckan också.. fast det hinns.
längtar till fredag också, kommer bli så nice :) lördagen kommer nog också bli rolig och mysig!
nej nu ska jag kolla runt lite på annat innan jag ska jobba vidare :)
ha en bra dag alla goa!
 

you know you love me


Vi vet båda två vem som kom till vem

glöm aldrig det lilla gumman! 

JAG ÄR LYCKLIG, ÄR DU?


Tisdag

hade en jätte bra dag igår med fina vänner, va hos min bästa madde och hjälpte henne sen åkte vi ut och körde bilkurragömma. va skoj :) sen fick det bli hem och duscha sen sova med snos!
va riktigt jobbigt att gå upp från han imorse, han ligger säkert och sover än ..
efter jobbet idag blir det förbi på mammas jobb och fixa en grej sen blir det nog lugnt hemma. kolla på sons och mysa till det ordentligt med godingen! känns som ett bra alternativ nu när det är riktigt höstväder idag.
nej nu ska jag jobba vidare sen ringa och väcka snos tror jag :)
 

ska snart till min bästa vän


LYCKLIG

va längesen jag mådde så här bra och kände att allt är på väg att bli precis som jag vill att det ska bli. känns så otroligt ksönt att saker är på väg att hända, på väg att genomföras. 
är riktigt skönt att må så här bra, jag känner mig trygg med mig själv och med de jag har valt att ha i min omgivning. klarar mig bra med de jag har nu, behöver inte ha massa vänner för att må bra utan klarar mig bra med de som jag vet att jag kan lita på och de som får mig att må bra! 
min familj är den bästa som inns, tacksamheten till er är otroligt stor! 

Bästa

Har världens bästa vän, lärde känna henne för "första" gången för många år sen nu, vi umgicks ett tag då sen rann det på något sätt ut i sanden. men nu för ett halv år sen (litte mer kanske) så fick vi upp denna kontakten igen och ingen är gladare för det än jag! 
hon är så otroligt fin och bra på alla sätt, det är en person som jag är otroligt glad över att få ha i mitt liv, som min vän! 
hon förtjänar allt som är bra och jag hoppas att det kommer gå bra för henne i livet! 
hon är den som lyssnar på mig när jag behöver någon som lyssnar, du ger mig råd och försöker hjälpa mig när jag har mindre bra dagar. behöver jag en axel att gråta på så vet jag att du finns där! 
samtidigt delar du glada stunder med mig, delar skratt och gäldje. 
jag tror att vi om några år kan titta tillbaka och skratta åt allt roligt osm vi gjort tillsammasn och allt som vi upplevt! 
finns mycket jag skulle kunna skriva om dig min otroligt fina bästa vän, men då skulle jag få hålla på hela natten! 
jag är bara så otroligt glad över att h dig i mitt liv ♥





sweet dreams

sitter hemma och kollar på andra avenyn samtidigt som jag försöker bli frisk men det går ju inge vidare .. börjar bli riktigt drygt att va sjuk nu. vill bli frisk så jag kan fortsätta med det jag påbörjade innan jag blev sjuk! 
det var ju verkligen igång, så ska man bli sjuk. störande. 
men men blir nog frisk snart .. ska tillbringa resten av kvällen med att kolla på andra avenyn nerbäddad i soffan. 
ringde mamma förut och fick lite sympati, helst skulle jag va hos mamma nu när jag är sjuk! 
har blivit så otroligt mammsjuk på sista tiden så det är helt otroligt.. tar väl igen de åren när jag inte var så mammsjuk kanske! om jag mår bättre så tror jag att jag ska sova hos mamma på torsdag! 
nej nu ska jag kolla vidare på min älsklingsserie! 

hold my hand when I need it

ligger i soffan och kollar på regnet, är sjuk idag. regnet fick mig att tänka på vad fort denna sommaren gått, eller ja sommar och sommar.. har ju inte varit allt för mycket med värme denna sommaren. känns som om det mest har varit dåligt väder och regn. men nu är det höst, det syns verkligen när man tittar ut. löven börjar ändra färg och regnet öser ner. det är grått, klockan är inte nio på morgonen ens men det ser ut som om den skulle kunna va sju åtta på kvällen. kan ändå tycka att det är lite mysigt med höst. 
man kan vara inne och bara slappa i de kläder man vill, mya till en film, tända ljus. känns på något sätt som om hösten får människor att komma närmare varandra. 
tänkte en del när jag var ute och gick igår, på vänskap och på vad som är viktigt för mig. 
har tagit vissa beslut, ska se till att genomföra de nu. det ska ske förändringar på många plan nu .
tiden är inne för att förändras! 

love me when I'm gone

det känns så skönt att saker är på väg att hända nu, det är verkligen på väg i rätt riktning. undrar hur allt kommer att vara om ett halvår, ett år? ska bli så spännande att se. undrar vilka man kommer at umgås med, vilka osm kommer vara tillsammans, vilka som är ovänner? ska bli intressant att se vilka jag har i mitt liv då och inte. 
är ju inte säkert att det kommer ha ändrat sig något men det tror jag att det kommer göra. känns som om vissa redan valt att dra sig undan, samtidigt som jag själv dragit mig undan ganska mycket. 
har en period där jag känner att jag inte  litr på någon, jag tvivlar på det mesta just nu. vet att det bara är en period som jag har men just nu känns det bara som en stor röra allting. 
kanske skulle börja dra i lite trådar, reda ut vissa saker, prata med vissa människor. . fast vissa personer känner jag att det är skönt när de inte är en del av mitt liv längre. jag orkar inte med personer som ljuger, kör med dubbelspel och  bara är allmänt falska. det kan lika gärna kvitta, såna personer ger mig ingenting, det tar bara energi ifrån en. energi som jag behöver själv, att lägga på andra saker, viktiga saker som betyder något! 

<3

du är helt underbar! glad att jag hittade dig ♥

carpe diem

det finns så mycket som jag vill göra, vill uppleva massa saker och resa till en massa olika ställen. synd bara att allt ska kosta en massa pengar, ibland vore det skönt att vara ekonomiskt oberoende så man kunde göra allt man ville. skulle vilja ta med mig en massa kompisar och bara resa och ha kul. vill se så många platser, vill träffa nya människor och bara få må bra och slappna av! 
nej vad sugen jag blev på att resa nu, får nog se till att spara pengar så jag kan åka tilll våren som jag vill. 
vore kul att dra ett gäng kompisar, får kolla på vilka som kan tänkas åka. 
 

ILY

söndag igen då, håller på och tvättar och lite så innan jag ska bege mig mot stan. önskar att man förkylning kunde släppa någon gång. börjar bli riktigt drygt att va sjuk, tror jag har fått ögoninflamation nu också. rödsprängda och rinner, fy! 
körde igår igen, va helt okej. va väl lite drygt ibland men gick ändå.. va gött att sova när jag kom hem iaf! 
nej nu ska jag packa och fixa lite! 
 

förstår

mig inte på människor som ena dagen pratar skit om en person och sen nästa dag umgås med den som om ni vore bästa vänner. det kommer alltid vara en gåta för mig. kanske bara är jag som tycker att man lever i en stor bubbla av dubbelmoral om man gör så. men jag skulle ju inte vilja umgås med någon som sitter och snackar skit om mig i alla fall. folk tror ju aldrig att man får reda på något men det får man, tro mig. 
vet så väl vilka man ska vakta sin rygg emot, men som sagt, håll dina vänner nära men dina fiender närmare! 

slagen av tanken

en tanke slog mig förut när jag låg i sängen och tänkte på allt eller inget .. en sak som jag skrev igår kan nog fel person ta åt sig av. finns ju egentligen fler det stämmer in på än en. men tar fel åt sig så kan jag inte göra något åt saken. upp till var och en vem som tar åt sig av det jag skriver och inte. 
tänkte ganska mycket på saker igår, var roligt att se hur alla betedde sig fulla och tror att dom äger världen. hur vissa m,änniskor kan ändras så fruktansvört mcket över en natt? det är för mig en gåta. 
men ganska intressant ändå, undrar vad som får en människa att totalt ändra sig, byta umgänge och få en totaländrad attityd. vore rätt intressant att veta faktiskt.  
har att väldigt mycket tankar nu känner jag, kanske är så att man får det när man kommer till insikt med vissa saker. 
jag vet i alla fall att jag lär mig saker varje dag. lär mig mer och mer om vilka som är vänner och inte, vilka man kan lita på och inte. vilka som helt enkelt är värda min uppmärksamhet. 

det finns så mycket

som jag skulle vilja säga till olika människor, både bra och dåligt saker. ibland undrar jag om man kanske skulle säga det man egentligen tycker/känner? för det kan väl inte va så nyttigt att gå runt med allt inom sig hela tiden heller? man behöver kanske inte säga allt negativt som man tänker eller tycker om vissa men tror att man måste rensa luften ibland. vissa personer skulle nog behöva höra sanningen ibland för att vakna upp och inse att deras värld inte är så perfekt som de tror att den är. jag är inte världens bästa människa, långt ifrån. jag gör misstag och jag gör fel men det är något jag får lära mig att leva med och lära mig att be om ursäkt för. 
alla måste ju vara värda en andra chans? eller är verkligen alla värda en andra chans? 
kan man stå för att man gjort fel och be om ursäkt för det så tycker jag att man är värd en chans till men kan man inte ens erkänna vad det är man gjort, eller erkänna för personen man sårat att man gjort fel, då är man inte värd att förlåta. jag undrar så många gånger vad som är värt att förlåta. 
jag undrar vad som egentligen ses som vänskap nu för tiden, vilka är ens vänner? 
jag kan inte påstå att jag har många vänner, många kompisar har jag däremot. men det är inte många som jag anser vara mina nära vänner, det finns inte många som jag litar på och berättar saker för. det finns nog inte en människa som jag berättar allt för, men mina vänner berättar jag mycket för. sen är ju frågan om de jag tror är mina vänner verkligen är det. det var inte så längesen jag var tvungen att inse att en person som jag trodde var min vän, en person som jag trodde ville mig väl högg mig så hårt i ryggen att det verkligen gjorde ont. det sårade mig, speciellt när du inte kan stå för att du gjorde fel, inte stå för vad du sa! jajg vet att du kommer läsa det här så ta åt dig. för det gjorde ont när du sa att jag var din vän och att  du var glad över att ha mig i ditt liv, sen gjorde du så som du gjorde. 
vad kan man lita på, vem kan man lita på? vilka är vänner egentligen? vilka spelar bara ett spel med en? 
jag är så frukansvärt trött på att behöva tvivla! 

lovehatelovehatelovehatelovehatelovehatelovehatelovehatelovehate


fredag,

skönt med fredag. ska med Jessica sen när hon ska gadda sig. ska bli kul och se om lilltösalider något :) annars har jag inte planerat något denna helgen och det ska bli så skönt. se till att bli helt frisk iaf.
kanske ska göra en sak med pappa men inte bestämt än, hoppas att det blir så!
ska försöka greja lite hemma också, kommer nog bli nice! annars händer det inte mycket. livet rullar på som vanligt. jobbar och försöker umgås med vänner och träffa snos ibland!
denna vecka har det inte blivit speciellt mycket då jag varit sjuk, men har jobbat iaf!
får se om det kommer ett mer personligt inlägg senare för nu ska jag jobba!

torsby





på jobbet

sitter på jobbet nu och ska snart ta mig lite lunch. ska rigna pappa och se om vi ska åka iväg på ett litet ärende. fan va mumma det vore då, skulle jag gilla om detta blir så nu.
händer mycket i livet nu, mycket som jag skulle vilja skriva om men vill inte att alla ska kunna läsa det utan bara vissa. kanske ska ha lösen ett tag igen så jag kan skriva, får se hur jag gör med det. vet ju att jag inte vill att alla ska kunna läsa allt som man skriver alla gånger. vore skönt på ett sätt med lösen.
jaja nog om det, ska dra till gymmet snart också och träna med eleverna, ska bli skönt. sen efter det ska jag hem och fixa och greja en massa, byta madrass och sängkläder, tvätta och städa :)
komemr bli bra när det är klart, sen ska jag försöka bära ner min fotölj också för ska ha en annan!
nej nu ska jag ha lite lunch, skriver kanske sen!
 

haha!

undrar när folk ska börja stå för saker och ting i denna värld jag.. funkar inte att glida runt på ett bananskal hela livet och tro att man ska få allt som man vill, eller att alla ska göra som man vill.
är så fruktansvärt trött på folk som kör med dubbelspel, gör saker som de sen inte står för. håller på med sina bästa vänners tjejer/killar, nej det vore ju något om folk kunde lära sig att stå för vad de gör7tycker7känner!

helg

haft en bra helg, lärt mig en del om vad folk uppskattar och inte. det ör sjukt vad folk är otacksamma. ska nog sluta va snäll mot folk. pengar är det ju ingen ide att låna ut iaf, det får man ju inte ett skit för heller! nej ska att börja behandla folk som de behandlar en. då kanske de inte tycker at det är lika roligt längre.
jaja förutom vissa saker hade jag en jätte bra helg, fick umgås med min fina vän madde båda dagara så jag är nöjd :) otroligt bra vän är vad hon är!
imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt att få träna imorgon eftermmiddag iaf! sen har jag inget planerat, ska nog försöka städa och tvätta lite.. byta bäddmadrass också för det köpte jag en ny förut.
nej nu ska jag va social, skriver nog imrgon eller senare!
 

det är nu det börjar!

hade en bra dag igår, hade fina vänner på besök. var hur trevligt som helst och så bjöd jag de på smörgåstårta :)
fick fina presenter av mina raringar också! tack snälla ni! :)
idag börjar även en nystart eller vad man ska kalla det. kommer dock inte skriva mycket om sånt här men så mycket kan ni få veta! vet ju att några som läser här inte är mina vänner så kan inte skriva allt!
får se vad helgen har att erbjuda, tror jag har kommit på hur jag ska lösa detta, men är inte riktigt säker än.
får se hur det ser ut senare idag och imorgon... ska iaf till mamma och bli firad av mormor!
nej nu ska jag jobba vidare, ha en bra dag!
 

jag vet att jag inte förtjänar det här


var det meningen att det skulle bli så här?


grattis

stort grattis till Paulina och till mig själv :) hoppas du får en bra dag gumman! ses imorgon när du är hemma!
kommer nog blien bra dag detta, dock saknar jag några som jag skulle önska att de kunde vara med mig idag på min dag och fira den tillsammans med mig... men på grund av vissa omständigheter så är de inte en del av mitt liv längre. vissa finns inte kvar på denna jord längre utan är himmlens finaste änglar!
men de som är kvar på jorden och inte en del av mitt liv längre, tänker på er idag. speciellt en.
ni skulle ha varit med imorgon, det var ju det jag ville.

jag vet att du tvivlar


jag vet att du tvivlar


bra dag med fina människor!

hade en bra dag på jobbet, var på gymmet och körde ett pass med eleverna också! var riktigt ksönt. sen hem till pappa duschade och sen iväg till farmor, skönt att träffa släkten igen! va längesen nu jag trädde alla där uppe. va där och blev firad och fick massa bra saker. sen  åkte jag och pappa hem till honom så hämtade jag min bil där och nu är jag hemma. har grejat lite för får ju finbesök imorgon :) 
mamma, brorsan och svenna kommer hit, ska bjuda de på mat och så ska de fira mig :) kommer nog bli jätte bra och trevligt! får hoppas att de gilllar min mat baa, men ska nog gå bra. 

du är som luft för mig, du gör så att jag andas!

och genom att bete dig som du gör så gör du mig tusen gånger starkare än vad jag var innan! 

så många förändringar

det kommer att bli nu inom några veckor, känns verkligen jätte bra! vet att detta är det som är bäst för mig och att det kommer att ge ett bra resultat! ser verkligen fram emot allt som väntar de kommande veckorna eller ja, till och med månaderna. kommer nog hände mycket som inte alla kommer förstå, men jag vet att detta kommer bli så bra! längtar så efter att det ska bli offentligt ocg att det ska lägga sig lite :) 

Det är nu det kommer bevisas!

kommer att få allt bevisat för mig snart. hur det egentligen är. vilka som står vart, vilka som finns där när man behöver de och vilka som bara pratar skit. är ju redan säker på att jag kommer bli chockad, vissa som jag aldrig trodde skulle chocka mig har gjort det. var ju en intressant helg om man säger så.
fick reda på mycket, vissa saker rätt intressant med tanke på vad din bästa vän gjort mot dig och du fattar ingenting. rätt komiskt ändå, du får väl igen för allt du gjort. haha tycker inte synd om dig men ska bli extremt kul när du väl får reda på sanningen om din nya bästa vän!
jaja ska bli intressanta veckor framöver, och det är nu allt kommer att falla på plats!

måndag igen och jag längtar!

 


sitter på jobbet, precis käkat lunch typ. känns som om dagen kommer gå rätt fort ändå .. får se vad som händer sen, skulle behöva ta hand om tvätten och ta ett varv med dammsugaren men får se vad det finns ork till. skulle vilja sola också, vore rätt gött. jaja, åkte hem till emmy & alexander igår. kollade på film och så.
sen åkte jag hem och bäddade rent i sängen, duschade och la mig. skönt!
nu ska jag jobba, skriver kanske sen!
 

jag hoppas att du vet vad du ger dig in i

för nu tänker inte jag bara st å och titta å¨längre! nu kommer jag köra samma vidriga spel som du kör! 

inte haft

någon lust att blogga på ett par dagar. är lite för mycket runt mig nu som jag inte vill skriva om här. så kommer nog inte bli å mycket inlägg men ska försöka. haft en bra helg iaf, utom en incident.. jaja! måndag imomrgon med jobb igen. 
får se vad som händer idag, har tagit disken, väntar på att tvätten ska bli klar och så lagar jag lite mat! 
ska kolla på andra avenyn också :)) 

RSS 2.0