Reflektioner

har funderat en del, tycker ändå någonstans att vuxna människor ska kunna prata med varandra, ha en konversation om vad som är fel, jobbigt osv. 
är det något man inte gillar/accepterar så borde man väl kunna sätta sig ner och prata om saken?
jag vet att jag inte gjort det med alla människor som jag haft något slags problem med, men eftersom jag inte gjort det kanske det är folk som jag egentligen känner att jag inte behöver i mitt liv? 
något gör ju att jag inte tar tag i vissa personer och pratar om det som är. 
vet att jag inte alltid gör rätt, det gör ingen även om folk verkar tro att de aldrig gör fel. men samtidigt så är jag i ett stadie i livet där jag gör väldigt många, vissa stora andra mindre stora, förändringar. 
det är för min egen skull jag gör detta och inte för någon annans. 
'vissa människor har jag kommit till insikt att jag inte behöver i mitt liv, vissa gör mig mer illa än vad de gör mig glad. då är de inte värda att ha kvar. 
tyvärr men så kommer nog livet alltid att vara. vissa människor tar mer än vad de ger och sådana människor har jag helt enkelt varken tid/ork till att ha med att göra. 
jag är ändå 25, blir 26, är dags att komma på vad det är jag vill ha ut av livet, vad jag vill uppleva och vad jag vill att andra människor ska uppleva från mig. 
jag har kommit fram till en del men långt ifrån allt, men jag ska kämpa för att uppnå de drömmar och mål jag redan har. ska kämpa för de som jag vill ha i mitt liv och framför allt för min familj. 
kan ändå säga att jag r lycklig, jag mår bra, klart att vissa dagar är jobbiga men i det stora hela så mår jag bra. 
älskar att skratta, älskar att få uppleva nya saker, älskar bara livwet i allmänt just nu och jag måste tillägga att det är så enormt skönt att få känna detta, uppleva känslorna! 
 

Njuter

Bara njuter av allt just nu, allt går i rätt riktning! Fick även ett jättebra besked idag så dagen blev ännu bättre :)
ler av bara tanken på vad bra allt känns nu :) 
💕

underbara dagar ♥

är så glad, för min egen skulle men också för mina närmaste vänners. 
det går så bra för alla och alla är så glada och lyckliga! 
det är underbart at vi upplever såna här tider tillsammans och verkligen kan glädjas med varandra. 
det är riktigt vänner som kan va så glada för varandras skull! 
allt känns så underbart att få vara så här glad & lycklig! 
vill bara le åt hela världen, bara leva ut allt jag känner! 
ingen ska få ta denna underbara känsla ifrån mig! 

Nöjd

Är så nöjd med livet just nu, ordet lycka är ett ord som säger det mesta nu :) 
 

måndag

ja då var det måndag igen, började med att inte höra klockan imorse så kom 45 minuter sent, heja mig, vaknade dock vid sex och var ganska pigg så kan ju bli lite trött på mig själv att jag inte gock upp redan då istället. men men nu är jag iaf på jobbet, ska snart stänga itsupporten. 
snart dags för lunch, sen ska jag ha it-supporten en timme igen. 
skulle helst bara vilja vara ute i solen men man måste ju jobba. 
ska ju som jag skrev tidigare träna med pt sen annars vet jag inte alls vad det blir. 
får se helt enkelt, skönt ändå med nada planer för då kan jag göra det jag vill/känner för :) 
 

Godnatt

Precis lagt mig i sängen och ska kolla klart på Beck innan jag ska sova. Är ju jobbdags imorgon igen. Inte speciellt sugen på det men är ju sånt man måste göra. 
ska bli skönt att träna imorgon iaf, är med pt som gäller imorgon. Kommer kännas! 
Ska bli trevligt att träffa alla goa på gymmet också! Underbara människor.
annars har jag inga planer för morgondagen, skulle va lite skönt att sola, det får de nog bli tror jag om jag inte kommer på något skoj att göra. Men nu ska jag se klart filmen, godnatt!!

Tankar

Förvirrad och tankfylld. 
Lite konstigt allt som hänt. Men kommer bli bra, det måste bara resas ut i sin egen tid. 
Det är inget som går att stressa fram eller skynda på!

Söndag

Ligger hemma i soffan och väntar på Emilia. Håller på och tvättar och har plockat lite hemma efter gårdagen :p förstår inte hur de kan bli så stökigt av två personer lixom, 
pratar med Marika i telefon också, finns ju en del att prata om efter gårdagen! 
Herregud, finner inte ord för vissa människor alltså, hur är en del funtade har jag ju börjat fundera på. Finns inte en endaste rimlig förklaring på vad vissa personer går runt och säger, roligast av allt är att man får ju reda på allt! 
Men säger de, karma är grejen! Tror stenhårt på det alltså och jag ska skratta när det slår tillbaka!

Sakta men säkert

Är ute och kollar lite med emilia, drog ut för inte så längesen. har hunnit gjort en del idag med, tränade först sen till Ica och jobbade lite sen hämta ja upp emelie så drog vi till mig en snabbsväng sen körde vi Bob & Max till nilsby. Tillbaka till kil och köpte mat sen hem till Emelie och käkade, snackade och bara mådde. Skönt att träffa henne, får bli bättre på att ses tycker ja! 
ska väl bara åka runt lite idag och kolla, dricka lite kaffe och så. Ska ju som sagt jobba imorgon bitti sen ska jag in till stan och även kolla lite på I2 marten annars är de inga värre planer för helgen. Får helt enkelt se vad som händer :) 

Frukost i solen

Sitter på balkongen och äter frukost i solen! 
Hur underbart som helst och kommer nog ge en extra kick inför träningspassen sen :) skönt att va igång igen med träningen, va lite slarvig förra veckan! Lätt att tappa om man börjar slarva. 
Ska som sagt träna sen, två pass vid tolv seN ska jag jobba lite på Ica, tar kanske nån timme.
sen ikväll ska ja träffa Emilia, får se vad vi hittar på för något, inget jätte dramatiskt inte, ska ju jobba imorgon bitti :) 
skönt ändå med lördagsjobb tycker ja, helgen blir inte så impulsiv då :)
 

Godnatt!

 

Hos bästa vän!

Sitter hemma hos min absolut bästa vän och pratar lite om allt och inget :) 
hunnit med en del saker idag som jag inte trodde jag skulle göra, skönt när det blir såna dagar. då behöver jag inte bry mig om det imorgon. Får se vad det blir imorgon kväll, blir nog sängen tidigt iaf för jobbar på lördag dag. 
annars har jag inte planer direkt alls för helgen, skönt ändå på ett sätt. 
Längtar ändå bara efter 17:e maj!

Hemma

Är hemma med Martin nu, glor på tv lite och så. Vart ute och kollat lite och pratat om allt och inget :) skönt att umgås och bara va, inget skit! 
Får se om de blir en film snart, annars sova om en stund, mycket att göra imorgon! 
Jaja, en intensiv dag med en del mindre bra händelser men lär mig något nytt varje dag! Kommer gå med huvet högt när alla kort ligger på bordet, till skillnad från vissa andra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Falskhet

Tycker det är tragiskr att se hur vissa man en gång gjort allt för, ställt upp mer än vad man orkat på, funnits för och lyssnat på visar sig vara genomrutten och kunna göra vad som helst mot en. Önskar att jag hade vetat om vissa saker innan jag öppnade mig så för vissa. 
Orkar inte ens bli arg utan blir bara besviken och jävligt ledsen på vissa människor. Men jag vet nu att ni inte är värda min energi, min tid och verkligen inte min vänskap. 
Man får nog gå på ett par nitar innan man lär sig tyvärr, men nu vet jag mer än någonsin!

Skrattar

Skrattar så åt vissa människor, ibland vill jag bara fråga er om nu inte skäms över er själva och erat patetiska beteende? 

Tankar

Ligger med massa tankar om allt och inget. Ska sova men då kommer saker upp som jag funderar på, ibland tränger jag undan saker som jag inte vill se/tänka/känna men så småningom kommer de tillbaka och oftast på kvällen när man ska sova av någon märklig anledning. störande men är väl så det är. 
ibland vore det skönt att bara kunna stänga av vissa känslor och bli av med vissa tankar.

Tisdag

Kom inte upp till jobbet, kunde verkligen inte sova inatt bara för jag sov igår kväll. 
Ska ändå in till stan om en stund, är träning med pt som gäller. Ska bli skönt, fick vet jag inte vad mycket min kropp orkar men det märks. Får berätta för han hur gårdagen va så får han bestämma. annars har jag inga planer för dagen,  får helt enkelt se vad de blir. 
Ska greja lite hemma nu iaf. 
ha en bra dag alla fina :)

Sova!

Ligger hemma i sängen nu igen efter varit ute en tur, åkte runt lite överallt och kikat! 
Himla mys ändå! 
Ska försöka sova snart så ja kommer upp imorgon, tänker dock inte börja 8 när det ändå inte är några elever.. Suger att ens behöva jobba på lov. Fattar inte vitsen då jag är elevstödjare.. Himla märkligt tänkande på de som bestämde de, men de kanske inte fattar bättre. 
Jaja nog om det, ska kolla klart på älskade criminal minds ni sen sova :) 
godnatt!! 

Måndag

Allt började som en bra dag fram tills att jag åt lunch på jobbet .. Fick as ont i magen och spydde upp maten, känns som om någon satt och vred om tarmarna inne i mig. Önskar inte ens min värsta fiende denna smärtan alltså.
enda gången jag kan ångra att jag gjorde en op, det är när jag får så jävla ont!! 
stod ut de sista 2 timmarna på jobbet och åkte hem till mamma och vilade. Provade sen att äta där också, hände precis samma sak men tusen gånger värre. Va ju bara att glömma att gå på hockeyn när jag mådde så kasst. 
Åkte hem och duschade och la mig sen för att kolla hockeyn på tv men somnade och sov tills för 30 min sen, mår nu bra och känner inget. Sitter och försöker få i mig lite mat nu sen blir de nog inge värre. Se om ja kan sova sen, är ju jobb på skolan imorgon. Men är nog inga problem, känner mig lite sliten. 
Undrar dock varför det blir så här ibland? 
Men idag va värsta gången! 
Kanske dags att lyssna på kroppen ...

Film!

Sitter hemma och kollar på film med Emilia nu och käkar morötter, gurka & paprika med dipp :) himlans gott det! 
nu ska jag kolla på filmen sen får de bli sängen, en snabb dusch först bara eftersom jag har bäddat rent i sängen :) 
finns inget skönare än att lägga sig nyduschad i ny bäddad säng :)

Söndagar!

Ligger på soffan hemma hos Carro :) 
åkte hit för en stund sen och köpte med mat hit för va hungrig! Salladskuvert, gott det! 
Glor lite på tv och strir om allt & inget. 
får bli sängen tidigt idag för börjar 7 till morgonen på Ica sen ska jag på hockey med mamma & brorsan igen :)

Påsk!

Glad påsk önskar jag alla fina! 
Är hemma och ska snart dra igång med lite ärenden och sånt. Har bara vart hemma idag och tagit hand om hemmet och pratat i telefon med min bästa i 2 timmar :) 
alltid lika mycket att säga varandra. 
Har suttit på balkongen och njutit i solen med en kopp kaffe, var helt underbart!
skönt att va hemma och faktiskt få saker gjorda som jag inte hinner med annars eftersom jag har så mycket att göra på vardagarna.
får se vad som sker senare, lite oplanerade planer finns mem får de vad det blir. 
Ska snart dra iväg nu iaf, ha en bra påsk! :)
 

Bästa, Caroline!

Finns inte många jag litar på, inte till tusen. Men finns en person som jag värdesätter högt och alltid kommer stötta och finnas för om/när det behövs. Som alltid gör det för mig! Kommer aldrig kunna sätta ord på vad tacksam jag är för denna personens existens, i mitt liv! 
jag är otroligt lyckligt lottad som har en vän som dig! Du är min bästa vän och jag är så glad för att du är du och alltid finns!
LOVE!! 💕
 

Ta reda på fakta!

Är något vissa borde göra innan de kastar massa skit runt omkring sig. 
Trött på att folk inte kan prata utan bara antar och sen sitter och snackar skit till alla andra. 
Känner mer och mer för varje dag som går att det är dags för förändring och då är det en stor förändring som ska till. 
Ärligt talat förstår jag inte vad vissa människor lever för, eller vad de tillför! 

tisdag

glömde helt bort att skriva igår, hade fullt upp ändå tills jag skulle sova. 
är iaf på jobbet nu, har vart uppe sen 6 och hunnit med att gymma innan jobbet! skönt! 
ska jobba på skolan nu först sen blir det ut till ica för jobb där innan jag ska hem coh kolla på första finalen med fina människor! käka lite mat och ta nån 3,5a :) blir himla nice de! 
annars så är veckan fullplanerad som vanligt, hinner knappt med att träffa väner men så är det när man har 2 jobb och tränar så som jag gör. känns som om detta kommer bli en kanon vecka med träningen, råtaggad!
hoppas på att kunna uppnå de resultat jag vill innan det är dags för vissa saker. 
kommer bli så bra :) 
 

Förvirrande

är så förvirrad över vissa saker så vet varken ut eller in. Måste fatta vissa beslut, vilket inte kommer att vara lätt.. men kan inte skjuta upp det längre snart! 
trodde inte att en så självklar sak kunde va så svårt! Fan! 

Tankar

jag saknar dig 

Söndag

Ligger och drar mig i sängen efter frukosten. Ska snart sätta igång med allt jag ska göra ..
samlar lite motivation bara sen är det dags att dra igång. Får se vad mycket jag hinner med men ska nog hinna med allt tror ja :) 
 

Lördag

Ligger hemma i sängen och glor på tv. Trött som bara den trots att jag sovit hela dagen. Blir så trött på mig själv när jag gör så. Men men sover ja tidigt idag kommer jag hinna göra massor imorgon :) ska försöka hinna med så mycket som möjligt verkligen! 
men nu ska jag försöka sova, godnatt!
 

Fredag, fredag, fredag!

härligt med fredag :) står på jobbet, bara 1 timme kvar på nobel sen drar jag på lite ärenden sen till gymmet för 2 pass innan jag drar till Ica och jobbar några timmar där också :) nice!
sen är det hem och kolla hockey med martin och säkert nån mer? 
några öl och trevligt sällskap, kommer bli toppen! 
får se vad som sker annars under helgen, skönt att inte planera så mycket jämt utan bara ta de som de kommer. 
idag är en sån härlig dag, känner verkligen att saker och ting börjar falla på plats, det lixom lsöer sig av sig själv!
känns även som vissa människor börjar förstå vad det är man menar också. 
otroligt skön känsla i kroppen nu, hoppas bara på att det sista blir så som jag vill också! 
 

när man inser är det lättare att släppa

idag känner jag mig inte ens arg över att veta vad du håller på med. tycker nästan synd om dig, det är ju du som kommer stå dä i slutändan och känna dig som en idiot, inte jag. 
det är du som kommer att bli lämnad ensam för ingen vill umgås med någon som beter sig så, ingen vågar lita på eller ha en sån person i sin närhet. 
karma, jag säger då det, karma. 
det kommer slå tillbaka på dig som en käftsmäll, gråt inte då. ta bara åt dig och LÄR dig av dina misstag denna gången. du är redan ute på riktigt hal is, stanna till och tänk efter. 
snart, snart kommer du stå ensam, vem vill då ha dig? va din vän? 
stackars lilla tjej som inte förstår bättre, men har redan talat om för dig en gång, det ska inte behövas fler gånger. 
en oskriven regel som du bryter om och om igen ... 

fullspäckad torsdag!

står på jobbet, klockan är bara kvart över 9 men jag har redan hunnit med att träna över 1 timme och jobbat sen 8 :) härligt att starta dagen på gymmet alltså, hela dagen känns mycket bättre. 
har ju världens bästa väckning också, marika ringer mig när hon slutar 6 så då är det lättare att gå upp än om jag bara skulle ha mina egna alarm, blir ju pigg av att prata :) 
igår va det också fullt upp, jobb, träning sen hockey & mys med Emelie! :) 
hade massa att prata om och sen följde jag henne en bit på hem så fick mig en liten kvällspromenad. 
skönt innan jagg skulle sova! 
idag är det dubbeljobb som gäller, så drar direkt från skolan till ica och kör där några timmar! cashisking!
sen får jag se om det blir en löprunda på kvällen, beroende på hur trött jag är :) 
 

en gång för mycket!

jag blir så jäkla arg när någon som jag har kallat för bra/nära vän går bakom ryggen på mig och beter sig illa. speciell när det hänt en gång och jag förlät det och så gör personen om samma sak igen.
du som själv sitter och klagar på hur andra är så är du fan inge bättre själv! 
blir så jäkla frustrerad och lessen, har ställt upp på dig när du behövt det och mer därtill. 
men nu får det fan va bra, du är inte i närheten av att va den vän jag trodde.
men nu vet jag vilka regler vi spelar efter, så kom inte och gnälll sen för det va du osm startade spelet!!
 

Tisdag!

har lite saker att ta tag i idag, hoppas på att hinna med allt jag vill göra och även det jag måste göra. 
ibland skulle jag behöva fler timmar på dygnet för att hinna med allt. 
skulle gått upp 6 imorse och tränat första passet innan jobbet men vaknade och hade dret ont i nacken, kändes precis som nackspärr så fick smörja den med voltaren och sova lite till. 
då vaknade jag inte av klockan istället så försov mig till jobbet .. 
som tur va så gick det bra ändå och ingen skada skedd! 
så får träna sen, ska även hinna springa ikväll så blir en halvstressig dag men ska nog hinnamed allt :) 
igår va jag bara hemma efter tränign och handling, roade mig med matpyssel :) 
 

måndag

står på jobbet, kom nyss hit typ. hade lite ärenden att fixa på morgonen innan. 
sen jag kom hit har det vart full rulle men nu står jag och väntar på att 2 datorer ska ominstalleras klart innan jag har något att göra igen.. idag har jag lite grejer för mig, ska träna med min pt sen, skönt! 
innan det ska jag iväg och köpa springskor. efter tränignen ska jag åka till skåre och storhandla, behövs verkligen, finns typ ignet alls i mitt kylskåp nu. 
ska även försöka att räkna kalorier nu så jag kan komma i den formen jag vill :) sen ska jag även se om jag hinner till tatueringsstudion innan östi drar därifrån så jag kan boka en tid! 
kommer nog bli nice som fan! 
sen ska jag bara va hemma och laga mat, baka proteinbollar, tvätta och mysa lite till hockeyn :) 
tidig kväll får det nog bli också. skönt det! 
 

Ger man sig in i leken får man leken tåla!

 
 

Härliga fredag!

skönt med fredag igen, veckorna går att fort när man har saker att göra hela tiden. skönt. 
är iaf på jobbet, på skolan nu och står i it-supporten. ska stå här till elva sen äta fort sen är det dags för gymmet! 
core & spinning som vanligt på fredagar! två grymt härliga pass. 
efter det är det dags att hämta upp bror & kusin så ska vi åka till hagfors en tur. 
byta däck och till farmor&farfar :) 
trevligt, trevligt! 
får se vad kvällen bjuder på senare, blir inge värre iaf eftersom jag ska jobba imorgon bitti men något skoj får jag nog hitta på tror jag :) 
 

torsdag

står i it-supporten på skolan nu, stänger om 30 min typ så ska jag bara upp på expidition en sväng sen ska jag käka. är ju himla god mat idag, kålpudding! :) sen har jag en asgod matlåda att äta på ica sen från igår när jag och marika lagade torsk med åggsås och potatis! :) va jätte gott. 
sov där inatt så gick upp halv sex i morse och körde henne till jobbet och sen åkte jag till gymmet och körde 1 timmes konditionsträning, ska tillbaka dit sen för ett bodypump pass också! 
så jäkla ksönt att börja dagen med att träna, blir så mycket piggare då. 
sen ska jag även jobba på ica några timmar innan jag ska hem och ta tag i alla måsten. 
ska även kolla hockeyn sen, spännande :) 
 

onsdag

står på jobbet nu, som vanligt .. drygt att bara stå här. men det ger pengar iaf som tur är. 
idag ska jag umgås med marika, träna och laga mat och så :) 
ska även sova dr inatt så imorgon ska jag upp så där tidigt igen för marika börjar jobba sex hon och då åker jag till gymmet och tar en promenad tills det öppnar :) 
skönt att träna på morgonen, man blir så mycket piggare då :)
 

Sova!

Liigger i sängen hos mamma & ska sova :)
haft en toppen dag idag! 
Fick nua träningskläder av mamma också, rå nöjd! Tack :) 
imorgon väntas en ny dag med äventyrligheter med min kära vän! :) 
godnatt 😴

härlig tisdag

startade dagen med ett pass på gymmet, otroligt skönt! 
sen blev det en kaffe med Lisa innan jag åkte till jobbet. står nu här och strir med Marika i telefon, för andra gången gången idag, hon ringde ju och väckte mig i morse, himla snäll :) 
ska jobba på skolan några timmar sen blir det jobb på Ica med brorsan. 
Sen blir det matlagning och mys :) 
 

RSS 2.0