alla är inte den de utger sig för att vara

många som har visat sig vara någon helt annan än vad de utgett sig för att vara. vissa på ett bra plan medans några andra är bland de värre personer jag träffat på i mitt liv. 
blir helt tom på ord när jag inser hur vissa faktiskt har betett sig mot sina så kallade vänner, eller folk i deras omgivning överlag. det är skrämmande att man sitter och tror att någon är ens vän men i själva verket spelar den bara ett stort spel med dig. man kan inte lita på många, det har jag lärt mig de sista veckorna. 
kanske inte ens någon av de som man kallar för en bra/nära vän. 
sjukt hur vissa människor klarar av att bete sig hur de gör. jag tycker det är vidrigt.

tillbaka till verkligheten

sitter på jobbet, har börjat jobba på skolan igen nu. känns bra att ha vardagen i ordning igen. 
hade en kanon helg i göteborg med familjen! va hur mysigt och trevligt som helst. längtar redan till nästa gång vi ska dit! får kanske ta mig en tur dit med en vän snart, vem vet! 
aldrig fel att komma bort lite, skönt med omväxling :)
annars händer inte allt för ymcket, har bestämt mig för lite saker men inget jag tänker dela med mig av här.
har lite planer på gång men det kommer att märkas med tiden :) 
nej nu ska jag jobba vidare fram till lunchen! 
 

just nu

 
 

allt & inget!

var ett tag sen jag skrev nu igen. händer mycket runt om nu och vet inte vart jag ska börja riktigt. men vissa människor är inte en del av mitt liv längre, medans andra har kommit in i mitt liv, på ett eller annat sätt. vissa har varit med förr andra inte. vissa klarar man sig inte utan, vissa människor är jag så sjukt svag för. vissa tror jag är medvetna om det och gör så att jag blir ännu svagare. på sista tiden har jag funderat mycket på vad man betyder fr andra och hur andra människor ser en. vore ibland lite intressant att få läsa andras tankar men samtidigt så vore det extremt  läskigt att få reda på vad vissa personer tycker/tänkr om en. 
 
det finns en person som jag älskar att umgås med, persaonen kan få mig att skratta när jag vill grtåta men samtidigt kan den få mig att känna mig så svag, jag kan toill och med börja tvivla på mig själv. det är inte likt mig alls, jag vet inte varför jag är så jävla svag för dig. ibland känns det som om du är så medveten om det och utnyttjar det till max, men ändå vill jag inte tro något sånt om dig. du är ju bra! ? eller? 
jag blir galen på alla dessa tankar, på känslor som jag inte kan tolka, på dig som jag inte kan förstå varför du gör vissa saker, är jag någon som du utnyttjar som folk tror eller vad är det du är ue efter? 
tala om det för mig så jag vet vad det är som försigår i ditt huvud. jag har försökt på mer än ett sätt numen det grå ju inte, bollen ligger nu hos dig till att visa vad du egentligen vill, ska vi va vänner eller inte?

RSS 2.0