...

Tycker det är extremt skoj med folk som är så fattiga ena stunden och sen kan de va ute och festa hej vilt! Speciellt skoj är det när de är skyldig folk pengar också! Jaja, man lär så länge man lever, de märker ju jag de!

Tankar

Är så mycket jag vill göra men vet inte hur jag ska få till allt som jag vill... Är mycket på gång i skallen nu och måste bestämma mig för vad det är jag vill satsa på! En sak vet jag men kan jag få det som jag vill?!!? Mycket tankar och planer på samma gång nu ..

Skönt!

Så otroligt skönt att komma bort! Vill aldrig åka hem igen men ska ju jobba imorgon så måste ju åka inatt .. Skulle inte ha något emot att stanna längre! Men har vissa saker jag måste ta tag i hemma också! Får va bra med skit nu, vissa har verkligen inte lärt sig ett skit medans andra verkligen visar mer och mer att de är äkta rakt igenom! Inget falskspel och skitprat bakom ryggen! Nej känns som 15 års nivå på en del och det har jag inte tid eller ork för! Sen kanske det vore en ide för folk att snacka skit till såna de vet håller käften, får ju reda på allt, haha stackars satar som tror ni kan lita på vissa alltså!

...

Lite märkligt att du nästintill klagar på vissa saker till/mot mig men sen gör du precis samma sen ändå! Rätt komiskt! Kanske var ett stort misstag att göra detta för dig igen???

Besviken

Finner inte ord för ditt beteende denna gången!

Vårdcentralen

Sitter på vårdcentralen nu, hade tid 8 men inte kommit in än .. Drygt att vänta. Vill bara sova igen, börjar ju jobba tre idag lixom! Måste även till arbetsförmedlingen och så ska jag handla, sola, träna! Fullt upp i vanlig ordning. Igår så lämnade jag tillbaka grejerna som tillhör Nobel, åt lunch med några av kollegorna och sa hej då! Kändes bra ändå, kommer bli kanon detta när allt kommer igång! Va en tur till Arvika sen på eftermiddagen med Goa tjejer, kollade i affärer och käkade! Va hur trevligt som helst, fick mig många skratt :) Hade en jättemysig kväll sen med två favoriter! Pratade om allt och inget, tog en öl och bara mådde. Såna kvällar som man kommer minnas och kunna le åt 😊 💞

RSS 2.0