det borde vara lätt

men det är så fruktansvrt svårt. jag vet så väl med mig vad jag borde göra, men varför kan jag då inte göra det? 
det ta på något sätt stop, det går inte. jag vill ju egentligen inte göra det men jag måste samtidigt tänka på mig själv. det går inte ratt ha det så här .. jag borde men kan inte. 

jag följer ditt beteende nu!

tänker göra som du gör, så kanske du lär dig att man inte kan bete sig hur man vill! funkar inte att leva i en egen bubbla och tro att alla ska anpassa sig efter dig. trött på att ta skit från dig utan aledningar, visst jag har också gjort fel men denna gången är det du som gjort fel så att det skriker om det. så nu tänkker jag leva efter dina spelregler. så får vi se vem som pallatr längst! 
nog om det, precis kommit hem och lsängt i en tvätt, ska snart hoppa in i duschen nu sen se vad mina flickor gör! 
tur att man har vissa personer alltså, ni föärgyller mina dagar speciellt de när jag inte känner mig lika stark! 
ni är värda allt bra i denna värld! 

trodde aldrig att man skulle

kunna va så kluven över en person alltså, på ett sätt vet jag vad jag borde göra. men ändå någonstans så hoppas jag ju att det inte ska bli så. jag väntar in i det sista med att ta ett beslut. den enda jag är dum mot är ju mig själ men samtidigt, hoppet är det sista som sviker en väl?
 

en vecka kvar

bara en vecka kvar nu av semestern .. men ska bl gött på ett sätt. drygt bara att det inte är några elever när jag börjar men men får gå bra ändå! sitter hemma nu iaf, har precis plockat i ordning, har grejat sen jag gick upp, tvättat och tagit disken .. va lugnt igår med, skönt! va och hälsade på emmy & smedberg och sen även hos mamma :) va mysigt! käkade god mat och pratade! va även med carro senare på lite ärenden. råkade visst se en intressant sak som kan va bra att veta. inte läge att välja det sovstället va ;) haha! 
nej nu ska jag göra mig kllar för ska snart iväg och träffa smulorna! 
 

jag trodde bättre om dig

men du har verkligen bevisat vad du går för nu och kom inte tillbaka! trodde du var tusen gånger bättre än så här, men fan va lågt du sjunkit denna gången. det var droppen, tänker inte ta sån skit från dig, men du kanske borde tänka ett steg längre. det är inte jag som kommer må dåligt i slutändan. 
lärde mig extremt mycket igår, vad som skilljer folk och vad som är vänner. 
nu får det va bra, kommer göra stora förändringar i mitt liv. 

jag kommer inte alltid stå här

tro inte att jag kommer vänta en evighet på dig. känner redan att jag tröttnar .. du kan inte få bete dig hur som helst och jag ska bara stå här och acceptera det, det är inte så det ska eller borde vara. 
som sagt du kanske ska tänka på vad du har innan du förlorar det... 

jag tröttnar och kan du då få mig att ångra mig?

precis kommit hem, tog en snabb dusch och nu ska jag snart lägga mig. måste börja vända rätt dygnet snart också så man orkar upp när man ska jobba. har iaf varit hos emmy & smedberg, spelat uno och va till stan en sväng förut och käkade lite! blev ingen utgång idag, hade varit kul men blir nog det imorgon istället. kanske bra också på ett sätt då vissa saker är som de är... va iväg och började med en ny .... förut också, kommer bli rå nice när den är klar! nöjd som fan och tror hela resultatet kommer bli riktigt goddigt! 
ska plnera lite saker imorgon och fixa lite. får se hur det blir på kvällen men hoppas det blir som jag vill iaf! 
men nu får det bli natten och sova, så god natt! 

god morgon !

ligger i sängen och myser. sla väl gå upp snart och äta frukost och sen bege mig mot staden och fixa lite. får se vad det blir efter det. kanske kolla när carro fixar. får se. duscha bkir det ju iaf .. jaja skriver sen. 

tro inte att jag väntar allt för länge

ger dig denna chansen nu att bevisa att du ångrar dig, men jag tänker inte vänta hur länge som helst ...
 

måndag

sitterhemma och har precis käkat, väntar på att andra tvätten  ska bli klar så ska jag hänga den sen duscha. får se vad det blir sen, är väl tänkt att jag ska träffa några. men får se vad det blir. är rätt trött också, så får nog bli sängen i tid idag. är ju riktigt höstväer ute också så man blir ju inte direkt pigg av det heller. 
känns ksönt att vissa saker snart är ur världen, ska bli riktigt skönt. skönt att det snart är gjort. 
har kommit in i en period där jag vill flytta nu också.. läge att göra något åt saken snart känner jag. har sagt hur länge osm helst att jag vill flytta men hittar inget som jag blir helt nöjd med, då kan jag lika gärna bo kvar. ...
 

god natt!

ska lägga mig och sova nu så man inte är allt för trött imorgon. har ju lite att göra på dagen sen får jag se vad det blir på kvällen. tvätts och städa lite kanske. måste snart vända rätt på dygnet för snart är semestern slut och det är dags att börja jobba igen. men ska bli skönt med lite rutin igen. men nu säger jag god natt och hoppas att tankarna släpper för en stund! 

söndag

lligger i soffan och har nyss käkat tacos :) glor på mamma mia och ska väl se om jag kan komma på något att göra .. har ju sovit så där länge idag igen så är ju inte trött än på länge. helgen var ju.. ja intressant.. eller vad man ska säga. sett sidor hos folk som jag inte trodde fanns .. äveb hos mig själv.
jaja nog om det, ska se om man kan göra något :) 

dina egna ord

håll dina vänner nära men dina fiender närmare. det va väl så du sa? lär av dina egna ord nu och kom ihåg innebörden av de!

trött

nyss vaknat av att det ringde. men va bra att man fick det överstökat. får se vad det blir idag. blir ju aldrig som man planerat ändå. ingen ide att planera. haft några intresanta dagar och haft många intresanta samtal. kommer bli intresant framöver kan man säga.. jaja. ska nog pallra mig upp och käka frulle snart. får se vad det blir efter det. verkar va fint väder iaf och det gillas :) 

god morgon världen!

sov visst länge idag. men vad gör det. får väl passa på nu när jag har semester. sitter i alla fall i soffan nu och ska snart ringa ett samtal. hpller på och tvättar en tvätt också. lika bra att passa på när frida ändå ligger och sover :) 
har funderat en del på hur jag ska göra med vissa saker .. kommer dock inte på någon lösning. än. men det kommer. på ett sätt tror jag det kommer lösa sig naturligt, brukar göra det. jaja nu får det bli att käka lite frulle :) 

skeda!

ska krypa ner i sängen och leda loss efter en mycket bra och givande dag. fick mot ett par tankeställare men det va nog behövligt . nej nu får det bli sängen!

jag finns för dig!

är ett yttryck som många brukar alldeles för lätt. utan att mena det. finns inte många som verkligen ställer upp när man behöver det. oftast är det bara tomma ord men de tycler de låter bra. jag vet ändå vilka som står där i slutändan och hjälper en upp igen och det är inte ens hälften av de som säger det. de som verkligen finns där och är en riktig vän det är de som inte behöver säga att de finns där. jag är glad äver de vänner jag har, och min familj skulle jag aldrig klara mig utan. ni är det bästa som finns och utan er är jag ingenting. ♥

regningt men ändå så varmt

sitter och har "rast" .. är varmt som satan åt mig. men fått i stort sett allt som jag gör på två dagar gjort idag. så har gått undan. men är ju bra det med. får se när man drar sig hemåt. lär väl inte dröja allt för länge. funderar på att göra det sista snart. då blir de hem och duscha iaf sen vette fan. får se vad dagen erbjuder.. träffa några underbara kanske om man har tur :) 
nej nu får det nog bli så att jag går och fortsätter. 

sova sova sova

ska precis krypa ner i sängen och sova. haft en pratstund med älskade carro. tur att hon finns och hjälper mig med mina hjärnspöken. guld värd ♥
ska fixa lite imorgon och sen får jag se vad det blir. inget värre planerat. får se om man får något besked imorgon. nej nu får det bli sova så jag kommer upp imorgon. 

om du bara ville ge mig en chans

skulle kunna ge dig så mycket mer än vad du anar. tror verkligen att detta skulle kunna bli något bra. men då måste du våga ge mig en chans. du måste våga chansa för att det ska bli bra. men skulle du ge mig chansen vet jag inte om jag skulle våga ta den ... 

känslor

ibland kan jag verkligen dölja känslor bra, men just nu känns det som om alla ser rakt igenom mig. vill inte visa allt som jag känner för tillfället, alla känslor till/för olika människor i min omgivning. önskar ibland att man kunde få släppa alla känslor och bara va för en stund. men så lätt är det inte. vet att jag borde försöka släppa vissa av känslorna, men att det ska vara så svårt.

söndag

ska snart slänga på en film och mysa ner mig i soffan. vart en bra helg, vissa saker var bättre än andra men men. 
i fredags så körde jag åt tobbe, johannes och robin, va på kil och nere vid fryken. helt okej faktiskt. va längesen jag körde nu också. så va gött att komma ut och inte bara va hemma. igår va jag hos kenny på dagen sen på kvällen blev det ut med emmy, smedberg och knutte. åkte cab, va gött och jag frös ju inte ett dugg som vanligt. 
va mest i kil men va mycket folk ute så va helt okej att bara va här. 
idag har jag sovit mest, sen kom robin och ålen och hämtade mig, drog och käka. åkte runt lite med de sen hämtade jag min bil och drog till paulina och pratade lite med henne innan hon åkte till norge.
åkte och handlade lite och nu sitter jag här. tvättar och ha precis bytt sängkläder. så sen får det bli en dusch innan sängen, så mumma! :) 
nej nu får det bli fillm. 

film

ligger i soffan och kollar på film. ska se klart den sen tänkte jag dra och sola och köpa hårfärg. har lite beslutsångest om jag ska köra ikväll eller inte... får se. vet inte vad jag är sugen på att göra. va ute till fyra eller något i morse. så är lite sleten men ska nog piggna till snart hoppas jag :) nej nu ska jag kolla klart på filmen sen dra iväg på mina ärenden .. :) 
 

hos martin

sitter hos martin med han sjögga och kenny. ska snart ner och träffa marie eller ja nu :)

nyvaken

precis gått upp för tredje gången. sovit dåligt som fan inatt. folk som snarkar mig i örat. fyy. ska snart göra mig i ordning så ska vi dra och käka. hungrig som fan jag. fast detvar jag ju redan när jag la mig. 
jaja bion va iaf helt okej igår, se värd men lite kunde de ha ändrat. men va gött att komma iväg och göra annat. 
får se vad som händer idag, som sagt aldrig någon ide att planera något för det blir ju aldrig så ändå. 
nej nu får jag göra mig i ordning! 

film hela dagen

mina planer för dagen blev ju inte alls som de skulle. men klagar inte för de, har luggit i soffan och kollat på film hela dagen. började kolla på de nya liza marklund filmerna så nu måste jag se alla. men ska väl även göra mig i ordning snart för att dra på bio senare. måste bara förbi mamma och hämta en sak. niccceeee kvälll! 

bio!

allt lutar åt att det blir bio ikväll. skönt att komma bort lite och tänka på annat. fint sällskap kommer jag ha också. kan nog inte bli bättre. kvalittetstid med en av de bättre! 

jag vet vad jag borde göra

men ändå så gör jag det inte. förstår inte varför jag gör så mot mig själv? varför skull jag ge dig en chans till? var det värt det? jag vet inte det längre. när jag ändå får alla dessa negativa känslor igen .. så kanske det inte var så smart trotts allt?

onsdag!

gick upp för inte alls längesen. trött som få, men la mig ju inte förens vid fyra heller så. får se om det som var planerat händer idag. verkar ju inte så med tanke på att jag inte hört något. men är ju inte förvånad heller då. synd bara att folk ska lova saker men sen inte hålla det. jaja nog om det, får se om jag ska träffa jenny sen, va längesen så vore mysigt. annars då som sagt så har jag ingen aning om vad som sker idag. borde göra mig något att äta .. men vet inte vad jag är sugen på.. nej ska glo på en film nu. skrive kanske sen. 

ni måste verkligen tro att man inte fattar någonting

trött på folk sjuka dubblemoral och deras baktalande av deras vänner. förstår inte hur man kan leva med sig själv i en så  stor lögn. sitt inte och prata skit om dina så kallade vänner och sen umgåsa med de. funkar inte riktigt så. folk förstår så mycket mer än vad ni någonsin kommer tro. det är ju inte så här ni behåller era "vänner"! 
kan ni snacka om era så kallade bästa vänner så vad kan ni inte sitta och säga om resten. herregud. väx upp! 

storstädning

sitter nu och väntar på att golven ska torka så blir det en vända med dammsugaren igen. va verkligen behövligt med en storstädning nu. såg bedrövligt ut. skönt när det är gjort också. ska slängai en tvätt också snart, bara det torkar i badrummet, har ju tvättat vägar och allt där inne. få se vad det blir när jag är klar med allt. laga mat kanske. är dock riktigt sugen på att gå på bio, men får se vad det blir som sagt. 
har även kommit på att jag är sugen på att dra på kuggnäsfestivalen .. undrarom man kan få med sig någon dit? 
nej nu får jag fortsätta med städandet. 

jag behöver inte dig.

men klarar du av om jag säger stopp???

måndag!

är hemma nu och tvättar och lite så. ska nog träffa madde sen. goding de! böev en spontan tur till västerås på fredag natt och kom hem i söndags morse. va roligt och intressant ;) igår hände inte allt för mkt sov från och till rätt länge. sen drog jag till emmy och smedberg och kollade på film med de och knutte. sen va vi ute och kollade lite sen fick det bli hem och sova. orkar inte förklara helgen i detaljer meb va kul iaf! men känns som om jag behöver en lugn helg till helgen. fast det sa jag ju om denna också och det gick ju sådär. men är ju ett tag kvar till helg. 

alla vägar har sitt pris


mat sen staden!

hållerp å och gör mig lite mat nu, efter den blir det att göra sig i ordning lite för att åka till stan eller ja snarare bergivk . min goding emelie ska öflja med mig, snäll hon!  
händer inte allt för mycket nu i mitt liv tror jag? eller jo det gör det väl men inget som jag skriver om här. 
igår häjlpte ju robin mig med bromsarna iaf, ska ta resten under helgen tror jag. efter det hämtade jag emelie, käkade och sen stog vi och stre med emmy & smedberg. dom kom påatt de ville till max så följde med de dit, sen åkte vi runt och kollade bara. sen åkte vi till klacksjön så de fick bada. sen blev det hem och sova. 
har sovit underbart gött inatt också, inte ofta jag sover hela natten, hari nte drömt något heller. skönt! 
nej ska fixa med maten nu! 

fagerås

sitter i fagerås och kollar när robin byter bromsar på min bil. han är typ klar nu så då blir det kil och umgås med godingar! riktigt mumma väder ör det också. vore rätt nice med några kalla som det blev igår. va trevligt :) 

utan dig?


hos farmor & farfar

ligger på soffan hos farmor och farfar nu. är sp jävla mätt så hamnade här. får ju alltid super god mat av farmor! får se vad det blir senare. ska iaf träffa några godingar. va ute igår/inatt och kollade runt lite med emelie och emmy. va mys! 

soffhäng!

ligger i soffan och smälter maten. ska snart ta tag i disken sen ut en sväng och träffa emelie och carro. får se om jag får besök innan det. har grejat lite sen jag kom hem från stan. tvättat och bytt sängkläder. gött de. imorgon drar jag och brorsan till farmor och farfar, skönt att göra npgot med honom ibland också. bäst han! 
nej nu får jag ta tag i disken. 

kan du kan jag

tro inte att jag kommer stå vid din sidanär du kan va så iskall och ignorerande som du är. jag börjar bli trött på dig nu. du säger att du vill att vi ska va vänner och att man betyder mycket för dig. då får du börja visa det annars lägger jag ner det här för gott. då får du söka någon annan som vill va vän på ditt sätt. 

godmorgon !!

ligger i sängen och vaknade för en liten stund sen.. fattar dock inte varför jag är så pigg. men ska snart försöka somna om. ska ju inte upp riktigt än. kommer ju va mega trött sen om jag inte blundar lite till. får se vad det blir annars idag. hade en bra och trevlig dag igår. va hos marika och hälsade på. sen hem och bytte om sen va jag och frida iväg och red. va mysigt. efter det blevdet duschen sen till emelie där även jessiica och emmy var. spelade spel och skrattade en massa. var riktigt trevligt och skönt att ha en så bra kväll :) 

godnatt !

Ligger i sängen nu och kollar på cm sen får det bli sova. Haft en bra helg även fast inget blev som man hade planerat. Men kanske var lika det. Nog om detta nu. Säger god natt till alla. För nu somnar jag snart.

hos emelie

sitter hos emelie med henne och jessica och har precis kollat på sova med fienden. riktigtbra den. snart blir det hem och sovs. har lite att göra imorgon. 

RSS 2.0