lördag igen

känns som om det var helg nyss och så är det redan helg igen. jaja ska snart dra iväg och fixa lite. ska bara göra mig i ordning lite först. får se vad som händer idag. hade planer men det märks vad det blir med det. jaja nu ska jag fixa lite! 

film och massa mys

Ligger hemma i soffan och kollar på film och myser med två hövdingar! Inga fel alls att bara ta det lugnt med mys. Va ute och kikade en sväng förut också. Höll på att dö en sväng av skrattanfall men det förlängde nog mitt liv lite. Hur orkar ni leva med er själva är ju en fråga för sig. Vidrigt. Men jag vet ju lite mer än ni tror ;)
Nej nu ska jag kolla på filmen.

snart borta

Tar nog bort bloggen eller sätter lösen på den igen inom en snar framtid. Funderar på att ta bort fbn också. Märks hur jag gör.

det kanske var dumt av mig


du är beviset

du har verkligen bevisat att allt var rent skitsnack från din sida. fattar inte hur du orkar hålla på. men men tänker inte låta dig ta min energi, den behöver jag till annat lilla gumman! 
men nu är du ute ur bilden så försök inte komma tillbaka igen för ger dig inte fler chanser. 
jaja nog om det, precis kommit hem igen, vart i stan, på öb och va till ica och handlade. sitter och funderar på vad man ska göra för mat tro. annars vette fan vad det blir idag, tänker inte förvänta mig något. blir aldrig så ändå. 
 

god morgon!

ligger i sängen och drar mig lite. va upp för en stund sen och satte igång en tvätt. ska snart pallra mig upp ska ju fixas och grejas idag med massa känns det som. sen ikväll blir det god kenny mat igen. firas ju! ska försöka hinna med allt jag tänkt göra idag iaf. vissa saker måste bli gjorda. jaja nog om det. ska dra mig lite till sen upp och fixa. skriver säkert sen! 

god morgon!

ligger i sängen och drar mig lite. va upp för en stund sen och satte igång en tvätt. ska snart pallra mig upp ska ju fixas och grejas idag med massa känns det som. sen ikväll blir det god kenny mat igen. firas ju! ska försöka hinna med allt jag tänkt göra idag iaf. vissa saker måste bli gjorda. jaja nog om det. ska dra mig lite till sen upp och fixa. skriver säkert sen! 

blir lika fundersam varje gång

Antingen så är det jag som ser på vänskap på ett märklig sätt eller så väljer jag helt åt skogen fel ibland. Blir trött på mig själv. Att jag aldrig lär mig. Men kommer kanske tids nog. Ska sluta ställa upp på människor som inte ger ett skit tillbaka förutom besvikelse. Nu får det räcka. Tänker inte acceptera detta något mer. Säger då det.. talar gudarna för de som ser på vänskap som mig!

fagrells

sitter på fagrells och pratar med min fina vän carro. finns alltid lika mycket att prata om :) men får nog bli hem snart och sova. ska fixas lite imorgon! kommer bli riktigt bra detta. 

det kunde ha varit bättre och då hade jag gett dig allt

mja, sitter hemma nu. vaknade för inte alls längesen, blev en roaptrip igår kväll med marton och thelaus, va i örebro och härjade. va hemma strax efter klockan tre någon gång, känns som om jag skulle kunna sova i ett par timmar till.men frågan är om det är värt det. får se vad som händer idag, har inget planerat. redan ringt mina samtal som jag skulle ringa. gött att bara va när man är ledig också, men blir att rastlös .. inte bra. 

haha eller

galet lustigt livet är alltså. slrattar åt dig och din fantasi värld. kom inte och försök igen för nu är du som luft. bort glömd och raderad. nog om det. njuter av semestern och tänker leva livet. 

detta kallas lycka


jag kommer alltid

Att ta vara på mina riktiga vänner. För det är de som finns där när jag verkligen behöver de. Underbara människor!
Sitter iaf hos Kenny nu och ska snart käka mat, mumma de! Får se vad som händer annars idag. Skönt med semester iaf :-)

du betyder myclet för mig

Har aldrig varit med om en människa som använder orden så fel och verkar säga det i tro om att man ska ignorera allt annat. Nej fy klarar inte av sånt. Då kan det va då. För nu har du ju bevisat att du skiter i vilket ändå. Tror jag vet precis varför du ville bli "vänner" ... jisses ...

jag kan inte annat än att skratta åt denna dubbelmoral som vissa lever med

vet ju med mig själv att jag aldrig skulle kunna leva med den dubbelmoralen som vissa andra gör. det är då ett som är säkerrt. förstår inte hur folk kan sitta ena dagen och snacka skit och sen nästa dag va bästa vänner? stå gärna för det ni säger/gör, bete er lite bättre än att ni pratar skit och sen låsas som ingenting. ta då det ni stör er så mycket på med personen då istället för att prata till andra.
jag har ju lärt mig rätt mycket av vilka som har dubbelmorla genom att kola facebook och att läsa andras bloggar. 
ni har då inget att hämta hos mig längre! 
tack och hej till er! har mina riktiga vänner och klrar mig bra med de! 

ger detta en chans

gör ett nytt försök med att blogga. dock vet jag inte vad länge jag kommer ha den utan lösen med tanke på vilka som läser den. vissa har inget med mitt liv att göra så borde ju heller inte läsa. synd att man inte kan ha lösen för vissa bara. borde uppfinnas tycker jag. samtidigt vill jag ju kunna skriva .. men men, får se vad länge det håller.

lördag

ska snart dra och käka med madde, sen får jag se vad det blir. vet inte riktigt vad jag är sugen på att göra heller. det märks helt enkelt om det blir något skojeller om det blir lugnt idag också. va ute och kollade med carro igår, va i stan och på kil. händew inte allt för mycket men va gött att komma ut. 
jaja nu ska jag göra mig i ordning. 

känslan som jag trodde hade försvunnit sitter än kvar

ja och känner igen den alldeles för väl.. frågan är om det är värt det en gång till?

när man tänker så mycket att huvudet säger ifrån kanske det är

ibland önskar jag att man hjärna inte gick på högvarv så mycket. får sjukt ont i skallen vissa dagar, nu är  ett sådant tillfällle. jag önskar att jag kunde sluta analysera och tänka på så mycket jämt. jag vet ju att den enda som lider av det är ju jag själv. måse lära mig att sluta med detta.
mår ju inte bra av det heller. gaaah. blir tokig på mig själv.
lägtar bara tills allt detta är över .. så jag kan gå vidare, i ett nytt liv.
med andra omständigheter, nya människor, allt nytt .. förutom min familj och de som är närmast hjärtat då givetvis. men just nu längtar jag bara tills allt är klart, till min omstart!

student i morgon

ja imorgon är det dags att släppa ut eleverna på nobel, fan va gött för de! kommer bli kul att få se en student från jobbhållet eller vad man ska kalla det. kan inte fatta att det redan är fem år sen jag tog studenten ...
shit vad tiden går fort, känner mig nästan gammal nu.
jaja nog om det, hemma nu och ska fixa lite. sen blir det att träffa emelie en sväng och prata om allt mellan himmel och jord. alltid lika trevligt! hari nte planerat så mycket annat idag. får se vad som händer.
ska iaf försöka plocka fram kläder till imorgon, dock har jag ingen aning om vad sjutton jag ska ha på mig men det löser sig nog .. men men nu ska jag greja lite.

närmast hjärtat

ni vet själva vilka ni är som ligger mig närmast hjärtat och det går inte en dag utan att jag är tacksam för allt ni gör för mig, att ni finns där och hjälper mig igenom jobbiga dagar. jag är oerhört glad över att få lära känna er och att jag får ha er i mitt liv, ni är värda guld.


...........

tänker inte försöka mer nu. du visar inte ett skit så lägger ner det här nu. trött på dina tomma ord och löften. tror aldrig det handlade om att du ville bli vän igen, verkar inte bättre iaf.
men va säger man, inte min förlust denna gången utan din.

jag tror inte du förstår att jag väljer att gå min egen väg


jag förstår inte varför

haft en riktigt bra helg, med bra människor. fått klarhet i vissa saker som jag inte förstått förut, andra saker har bara blivit ett enda stort kaos i mitt huvud. vet inte vad jag ska tycka eller tro om saker jag sett/hört. jag vet att det kommer bli bra till slut men jag är rädd att vägen dit kommer va kämpig.
nej nu orkar jag inte tänka på det mer, jobb imorgon igen.
sista veckan nu, kommer nog gå riktigt fort, kul för de som tar studenten .. för mig va det ju fem år sen iår. shit vad tiden går fort.. helt sjukt!

världens mest

förvirrade person just för tillfället måste ju va jag iaf. vet inte vad jag ska tro eller tycka om saker som hänt de senaste dagarna. måste nog ransaka mig själv lite och tänka en massa. förstår inte innebörden av något just för tillfället .. det va ju precis så här det intew skulle bli????

åter till vardagen

för två dagar iaf. snart har halv denna dag gått också, plus att imorgon är den en lugn dag med nobelfestivalen så kommer nog att gå fort tror jag. sen är det helg och fan va gött det ska bli.
har inte planerat något men ska bara bli förjävla gött med helg känner ja.
sitter och väntar på att det ska bli lunch nu, börjar bli hungrig som fan och så är det god mat.
nej nu orkar jag inte skriva mer.


Sveriges nationaldag

är väl egentligen som vilken dag som helst bara att jag är ledig mitt i veckan. är ju rätt gött. fick en del gjort hemma igår och har fortsatt lite idag. har varit uppe i två timmar och grejat och käkat frulle.
fixat lite saker på daton och telefon. ska nog snart ta mig en kopp kaffe.
ska försöka hinna med lite besök här och var idag. träffa en del som jag inte hinner med att träffa annars när jag jobbar och har massa annat inplanerat. se om jag ska träffa carro något idag, blev ju inget igår.
annars blir det inge värre, ska ju jobba imorgon och på fredag så.
jaja, skriver säkert mer sen. ha en bra natinoaldag :)

tanken gör mig knäsvag


negativa människor tar min energi!!!!!

sitter på jobbet och funderar över varför vissa människor är så fruktansvärt negativa.? ni tar ju bara energi ifrån andra människor som inte är det. visst att det går att ignorerar er men helt ärligt varför inte försöka va lite glad istället :) det är ju mycket roligare att få ett glatt bemötande än ett negativt :)
jaja, ska snart dra och käka, sen blir det ner till sundsta för idrott, sen gym.
hoppas på att få sluta tidigt idag, ska ju träffa min fina vän caroline sen :)
annars tänker jag inte göra allt för mycket idag, tror jag iaf? är ju trotts allt ledig i morgon.
skönt, får se om det blr något spännande idag ändå då .. :)


din förlust denna gången, inte min


det är de små sakerna som kan bli stora

precis kommit hem från jobbet, jobbade över idag, stannade bara på kil en snabbsväng. gött att komma hem, ska snart duscha sen blir det mys! kommer nog somna tidigt idag men det gör inget, jobb imorgon igen, sen ledig onsdag och kanske torsdag. får se hur jag gör.
har tänkt riktigt mycket på en sak, vet inte hur jag ska tolka det .. ? är ju så svårt att veta, vill ju tro att det va så som det var, men kan ju lika gärna inte va menat så ..
man vet ju aldrig, men nog om det. blir ju inte klokare för att jag sitter och funderar mig gråhårig!

bara tanken får mig att le

jag hoppas verkligen att livet kommer att fortsätta kännas så här lätt. då kommer jag verkligen kunna njuta av varje dag till fullo! vad man får uppleva mycket när man har rätt inställning :) underbart!
sitter iaf på jobbet nu, ska snart ut till solbacken och va där resten av dagen.
får se vad länge vi pallar att va där men ju längre vi är där desto mer kan man ta ut i ledighet :) mumma de!
bara att hoppas på att det inte bli långtråkigt där .. men det löser sig nog :)
får hoppas det blir en rolig dag iaf :)


jag inser mer och mer vad det är som gör mig lycklig


en otrolig helg

haft världens bästa helg, va längesen jag hade så roligt, haft ont i magen av allt skrattande.
hoppas det kommer bli  fler såna här bra helger :)
i fredags så va jag med carro efter jobbet, sen hem och kollade på film med robin, sen till carro sen ut med johannes, robin, alexander och jennie körde :) va trevligt, va väl hemma runt fyra tror jag!
lördagen gick i ett kändes det som, va upp på kil och fixade massa, sen hem och fixa i ordning, duscha och gjorde mig i ordning, började dricka tidigt och sen kom det fler och fler.
tycker det var ett lyckande firande av madde :) hoppas att hon är nöjd med sin dag :)
sen efter vi varit hos mig i ett par timmar, så drig vi ut och åkte, bytte bil några gånger, va i forshaga och sen karlstad och käkade. va en mycket lyckad dag/kväll/natt :)
va hemma typ två halv tre, somnade nästan på en gång, och idag va jag hemma först sen drog jag till kenny, sen solade med nickie, nu är jag hemma och har grejat och städat lite så snart får det bli duschen sen sängen eftersom det är jobb imorgon igen, gör ju fyra dagar denna vecka eftersom det är röddag på onsdag, gött!
hoppas alla har haft en lika bra helg som mig :)

efter så många år trodde jag att man kände någon

men ack så fel jag hade. verkar inte som vi känt varandra alls nu. knappt så det duger att hälsa, tycker det är tråkigt. jag sa eller gjorde aldrig något för att va elak som du verkar tro, utan jag gjorde det för att jag bryr mig om dig. men du får helt enkelt tro vad du vill, jag orkar inte försöka duga åt dig, för det gör jag ju uppenbarligen inte.
tråkigt att inse att en vänskap kanske bara va från ett håll ...


efterlängtade fredag,

ska bli sjukt skönt med helg kan jag lova. ska vila upp mig idag för imorgon är det fest :) längtar faktiskt riktigt mycket .. hoppas att det kommer bli skoj men det tror jag nog :)
sitter på jobbet nu iaf, slutar typ om en timme eller något .. ska dra och väcka carro då, så ska vi väl fixa lite.
sen måste jag tvätta en maskin innan morgondagen också, så jag har lite kläder att välja mellan ..
galet ont i magen också, får ju skylla mig själv när jag dricker vanlig mjölk!
nej nog om detta, ska jobba vidare lite nu.


RSS 2.0