bra besked!

fick ett mycket bra besked igår :) kommer bli så jävla bra detta. längtar verkligen och nu känns det som om livet tar en ny vändning. har verkligen sett fram emot detta! 
haft två bra och fina dagar med jobb och träffat vänner! städade ju som en tok både månag och tisdag. möblerade om och slängde saker som jag inte behöver! skönt att få ordning i hemmet! 
sitter nu hema efter att ha varit hos paulina och hjälpt henne att greja hemma :) 
ska snart duscha sen får dert bli sängen .. fredag imorgon också, får se vad den har att erbjuda! 
god natt alla fina och goa! 

saknaden äter upp mig inifrån


äntligen

klar med allt grejande, bara en byrå som ska ner nu, men väntar på Malin så hon ska häjlpa mig att bära ner den :) sen tror jag vi ska dra och sola, ska bli riktigt gött. behöver verkligen få lite färg nu när det börjar bli höst! 
får se vad det blir efter det, skönt att inte ha allt för mycket planerat alla dagar. 
kom att tänka på vad skönt det är att livet verkligen går i rätt riktning, vad glad vissa personer gör mig och att allt verkligen känns underbart just nu :) 

ditt leende gör hela min dag


tisdag

är hemma och grejar en massa idag igen. började igår men hann inte klart så blev till att fortsätta idag. slängde en del igår och fick städat en del också :) känns skönt att få lite ordning! 
va hos malin igår också och käkade tacos och kollade på lite sons :) va trevligt! 
nu sitter jag och funderar på vem som ska hjälpa mig att bära ner en byrå .. får kolla på det! 
nej nu ska jag fortsätta med mitt grejande :) 

städastädatäda

ser ut som fan, ska röja undan en massa och städa nu! känns dock som att det kan t en stund, men det är det värt när det är klart! 

bra helg!

haft en bra helg med fina människor! blev ut igår också, fick dock världens halsbränna så va väl hemma vid halv tre tre? 
men det gjorde inget för har ju varit pigg hela dagen idag och vaknade vid tio så. fått lite gjort hemma under dagen och så! imorgon är det jobb igen, känns som om veckan kommer att gå fort ändå så det gör inget :) 
nej nu ska jag göra mig i ordning lite och dra till emmy en sväng :) 
 

bättre än jag trodde!

gårdagen gick bättre än vad jag trodde den skulle göra. blev bara lite strul med vissa  men det är sånt som kommer att lösa sig det. hade en kul kväll, blev ju inte alls så som jag trodde. goa brudar! 
jaja håller på och fixar lite käk nu ooch ska glo lite på andra avenyn, sen får det nog bli duschen. 
tror vi skulle ut idag med? hoppas på det iaf. är inte ett dugg dålig heller så vore gött med några öl idag med! 
nej ska kolla med emmy nu :) 

dåligt

har blivit dålligt med bloggande idag, har haft fullt upp hela dagen.. får seom jag hinner med att skriva lite imorgon. kommer ha mycket att göra då med. allt som ska hinnas med innan det bli utgång :) 
kommer minst sagt att bli spännande! minnesfull fredag lär det bli .. undrar hur detta kommer sluta ja. 
hoppas iaf på att få träffa snos imorgon :) 
 

underbara!

vilka otroligt underbara människor jag har i mittl iv! kan inte annat än att le när jag tänker på det :) 
har precis duschat nu och snart blir det sängen så man är pigg imorgon när de nya eleverna kommer :) tror det kommer bli riktigt kul! ska även bli kul på fredag att träffa de "gamla" eleverna. 
haft en bra dag med min fina medmänniskor och en kanon dag på jobbet. tänk om alla dagar kunde va lika bra som denna dagen varit! längtar galet mycket till helgen ocksåå! kommer nog bli kul som fan! 
imorgon är en dag med full fart, mycket osm ska hinnas med :) 
nej nu får det bli sängen, god natt min fin! 
& ett stort tack till Alexander som hjälpte mig med bilen förut :)

kärlekshistorier

kom att tänka på alla kärlekshistorier man sett på film, läst om i böcker eller sett på tv. undra rom det finns sådan lycka som det är där? är några verkligen så lyckliga? jag har min egna lycka på olika vis, kanske inte genom en kärlek men genom annat i livet. det är ju inte bra kärlek som gör en lycklig, eller?
jag blir lycklig av att veta att jag har en otroligt fin familj, några få riktiga underbara vänner. jag har ett jobb jag trivs med, har en egen lägenhet som jag tar hand om, vet att jag kan stå på egna ben. men skulle jag någon gång känna att jag inte klarar mig riktigt själv å har jag min familj och mina vänner.
det är de som gjort mig till den jag är idag, som jag blir behandlad behandlar jag andra.
jag tänker inte ta skit från någon, jag står för vad jag gör och vad jag tycker. de som inte klarat av att acceptera detta är inte längre en del av mitt liv. de som valt att gå bakom ryggen på mig, ljuga för mig och helt enkelt inte är en ärlig vän har inget i mitt liv att göra. känner någon sig träffad så är det antagligen meningen att ni ska ta åt er, vet att några av de som läser borde ta åt sig.
tappade tråden lite med kärlekshistorier men samtidigt kan väl en vänskap vara en slags kärlek?
mina vänner är i alla fall en slags kärlek för mig, för vad skulle man göra utan vänner?
vem skulle jag då ventilera mina tankar och idéer med? prata om saker som tynger mig? eller saker som bara gör mig glad. vem skulle då trösta mig när jag behöver det? eller skratta med mig när jag skrattar?
nej, för mig, och för tillfället så räcker det med mina kärleks vänner!
ni är guld, mina vänner & min familj är ovärderlig! ♥

fick låna en dator

fick låna en dator på skolan nu när jag sitter och väntar på att lärarna ska hämta papper. lite lättare att kunna roa sig då än med bara telefon :) kan titta på lite mer saker och så då :)
dock har det väl inte hänt något speciellt sen jag skrev förut men men, får se vad som händer efter jobbet idag, ska träffa madde & emmy i alla fall, annars blir det nog inget värre skulle jag tro..
bästa ♥
 

god morgon alla underbara!

vaknade och va på jätte bra humör idag :) så otroligt skönt. men va nog bara för det beskedet jag fick igår, längtar men samtidigt är det nervösa känslor. men kommer gå fint och jag måste tänka på hur det kommer att bli! 
längtar galet mycket till helgen också, tror och hoppas att drt kommer bli askul, har ju några av mina bästa med så kommer nog bli kanoners :) 
kanske träffa snos också, hoppas på det iaf!

mysig tur

sitter hemma i soffan i min sköna onepiece och kollar på andra avenyn. sla snart ta en cigg sen får det bli natten så jag är pigg på jobbet imorgon. var med jessica och red förut och bara pratade en massa. skönt var det, att bara få komma ut och få rida igen. va allt för länge sen nu igen. får skärpa mig. 
fick även ett bra och spännande besked idag. lite nervöst nu. men kommer bli så jävla bra i slutändan ;) 
nu får det snart bli natten! god natt alla mina fina och godhjärtade vänner ♥

jag försöker glömma men du har satt dig fast


när jag tänker tillbaka

så är allt väldigt logiskt egentligen. jag ville väl tro bättre om dig men det har ju nu visat sig hur det egentligen var med allt. allt du sa var bara lögner, du spelade spelat bra. det kan jag inte ta ifrån dig. men jag undrar vem som kommer stå lycklig i slutändan ja, vet ju reddan svaret så kör på med ditt spel du! jag vet att jag är starkare ändig och kommer klara mig bra här i livet! behöver inga falska vänskaper, så är glad att du visade ditt rätta jag i tid! 

TACK!

stort tack till dig som gav mig världens slrattanfall imorse. jisses va bland det roligaste jag läst på länge. hahahahah! 
kom ihåg vem som kom till vem, vem som ville .... 

jag skrattar

den nya grejen måste ju va blocka på facebook? ta aldrig att man tar bort någon som vän , nej då ska folk hålla på och blocka en. jisses säger jag bara. kanske också ska börja med det. fast jag bryr mig inte om någon tar bort mig som vän heller då för den delen! måste svida att bli borttagen ;)

jag måste nog

jag måste nog inse att du betyder mer för mig än vad jag vill erkänna ... 

finns så mycket!

som jag bara vill skrika ut till alla det rör, skulle va så skönt att få ur sig allt. undrar hur allas miner skulle bli om de fick reda på det jag vet.  skulle nog bli ett enda stort kaos om alla som jag tror vill veta fick veta ... 

nya saker

har precis kommit hem nästan, håller på och tvättar och fixar i ordning med de nya sakerna jag fick med mig fårn göteborg :) blir fint som bara den! gött att jag inte bränt så mycket pengar heller då jag fick det mesta i tidiga fördelsedagspresenter, det gillas! kan dock inte fixa i ordnign allt nu men får bli när pappa har tid att hjälpa mig att sätta upp grejr på väggarna! kommer bli nice det också! 
efter jobbet åkte jag förbi Emmy på kaffe och så fick hon sin present, tur att hon blev glad :) 
satt där ett tag och stre, madde,emelie och jessica kom också. se drog vi och käkade, efter det drog jag hem och nu sitter jag här och ska snart hänga tvätten. men ska glo lite på andra avenyn först :) 
 

måndag igen

då var det måndag med jobb igen  sitter på jobbet nu och väntar på att lärarna ska komma och hämta alla papper och sånt som jag fixat med sen jag började jobba igen. är trött som fan idag, va väl hårt med en semester helg. får se vad man hittar på sen, skulle behöva ta reda på en sak men vet inte om jag vill veta heller ..
jaja fått sett ettornas klasslistor idag. blir nog kul med nya elever :) 
nej nu får jag kolla om det kommer någon lärare. 

tillbaka till verkligheten

ligger nu ute i lillstugan hos mamma och ska snart sova. imorgon är det dags för jobb igen, tillbaka till verkligheten. har haft världens bästa helg i göteborg. ville verkligen inte åka hem .. skulle faktiskt kunna flytta dit, har varit inne på att göra det förut men blev aldrig av. kanske blir i framtiden någon gång? 
men som sagt detta var en underbar helg, med shopping, god mat, liseberg, hotell och fina människor som sällskap :) underbart! 
men nu är det snart vardag igen, jobb står på scheemat imorgon sen måste jag tvätts men innan det får det nog bli förbi hos emmy, har ju köpt en present till henne i göteborg :) se om hon gillar den! 
nej nu får jag sova så jag är pigg på jobbet imorgon! 

heldag

vart en heldag med shopping och liseberg idag:) hittat en del grejer och va roligt på lisrberg! nu har jag pfecis kommit till hotellet. ska bli skönt att dova nu. är helt slut. skriver mer en annan dag. 
 

på hotellet

ligger på hotellet nu och har precis kommit hit igen. haft en kanon kväll med alla fina som är med! helt underbart att va här och längtar inte hem för fem öre. dock saknar jag vissa godingar, speciellt vissa .. med de finns ju kvar när jag kommer hem :) ska bara njuta denna helgen och verkligen se till att ta vara på allt som jag kan! kommer nog bli en riktig toppen helg med min fina familj! ♥

det närmar sig nu!

bara någon timme till på jobbet sen drar vi äntligen till göteborg! ska bli så underbart skönt att komma bort. bara få va! har längtat länge nu. 
sitter iaf på jobbet nu och väntar på att klockan ska gå sp jag kan tvätta av bänken i bildsalen.. men medlet måste ligga på i en halvtimme först. 
är ändå rätt nöjd med tillvaron just nu. kan inte klaga direkt på något, det mesta går i min riktning nu och det känns bra. hoppas bara att det fprtsätter så nu :)
jag saknar dig!
 
 

underbart!

livet är att märkligt ibland. att man kunde tro så mycket men ändå inget veta. ..
hur fan vet man sanningen?

börjar förstå ditt fuckade beteende

jisses du överträffar dig själv gång på gång nu. trodde du hade ändrat dig lite mer än detta. men det förklarar dott beteende du haft sista veckorna. men då vet jag vilken nivå vi kör på. ska bli så skönt att komma bort för en helg och slippa se vissa saker. längtar galet mycket. 
sitter på jobbet nu och dricker kaffe. sla snart börja med pappren igen .. sen blir det hem och fixa lite sen åker jag och kommer hem söndagkväll eventuellt måndag eftermiddag. har inte bestämt mig än. 
 

snart får det bli sängen

är riktigt trött idag, så ska bli underbart att lägga sig i tid. så kanske man är pigg när klockan ringer också. vore ju rätt gött så man inte känner sig som en zombie när man ska upp till jobbet. 
fast förstå ska jag ta mig en smörgås sen duscha och efter det så blir det sängen :) 
synd bara att en viss person fattas ... snos! 

dina kyssar smakar smultron med mjölk

du gör mig glad! 

närmar sig nu!

längtar så galet mycket, tänk om man bara kunde skrika ut vad det är som händer men det går inte det! det kommer ju visserligen märkas efter ett tag ändå men är för många som inte ska veta än! 
jaja jobbat idag som vanligt, nu rullar det verkligen på med rutinerna igen. skönt det. idag kom alla lärare tillbaka också, märktes stort skillnad mot hur det varit de andra dagarna men va kul att se alla igen! 
sen har jag bara varit hemma, kollat på andra avenyn och grejat lite. ska snart fixa lite annat också. 
får bli sängen tidigt idago ckså känner jag, trött och så vill jag ju va pigg i helgen  :) 
de två senaste dagarna har ju vissa saker blivit väldigt ljusa och klara för mig. att man kunde tro så galet fel är ju dock ingen annans fel än mig själv men hoppades på att ni va bättre! 

andra avenyn!

sitter hemma och glor på andra avenyn, kommer nog aldrig att tröttna på det. fan va bra jag tycker det är. vet inte hur många gånger jag sett om serien. skönt att bara va hemma hela dagen efter jobbe och slappa och må gött. rensat tankarna lite och förstått att de jag trodde riktigt bra om inte alltid är de som jag borde tycka så bra om. 
men men vad gör det om hundra år. plnerat lite förändringar för framtiden också. hoppas det kommer att gå nu bara, skulle va så nice! nej nu får det bli duschen! 
tänk att en människa kan komma att betyda så mycket, även fat vi varit ovänner och massa annat strul så hittar vi alltid tillbaka till varandra. glad över hur det är nu!

så många frågor utan svar

finns så mycket jag vill fråga, så mycket jag vill säga men det går bara inte. skulle vilja skrika ut för hela världen saker som jag vet, men det går inte det heller. jag skulle vilja ventilera mina känslor, mina tankar och alla frågor med någon, men jag vet inte vem, eller hur jag skullegöra det. just nu är det så mycket som snurrar, vissa saker helt betydelselösa medans andra känns jobbiga. vet inte vilken tanke eller känsla jag ska börja med heller.. 
kan inte skriva allt här heller, visst att vissa av de som läser berättar jag mycket för ändå, men ingen vet allt. 
frågan är ju om någon ens borde veta allt? 

längtar så!

precis kommit hem från jobbet typ, tyckte dock nyss jag kom dit men skönt när dagarna går fort. har ju haft något att göra hela dagen så är väl säkert därför. håller iaf på och tvättar nu, ska snart göra mat och ta tag i disken cokså.. får nog bli en vända med dammsugarn sen också. har inget planerat för idag och känns skönt. är inte sugen på att göra något. bara va hemma och må gött ch få ordning här. speciellt innan helgen så jag kommer hem till ett rent och fint hem på söndag! 
ska bli så otroligt skönt att komma bort så det finns inte! 

stort kaos, förvirrad, kluven, men ändå så vet jag!


söndag igen!

veckorna går alldeles för fort, hinner inte med alls känns det som .. haft en bra helg med fina människor! dock blev jag dålig i fredags men men sånt som händer! va rätt lugnt igår, kikade lite och så bara! 
väntar nu på att jessica ska höra av sig så ska jag lifta med henne bort till emmy där min bil står. 
ska även förbi hos emelie sen och hämta lite grejer och sen åker jag till mamma och sover där inatt :) 
känns så skönt att åka dit på söndagar och bara få va och må allmänt gött! skönt! 
nej nu ska jag plocka lite innan jessica hör av sig :) 

börjar känna ruset!

kommer bli så jävla nice :) 

glömde ju skriva igår

ett stort grattis till mina söta fina flickor som fyllde år igår :) Ett stort grattis till emelie f och emmy :) 
hoppas ni hade en kanon dag, fick ju träffa er båda så jag va nöjd :) 
grattis på er tjejor!
jag & emmy :) hade dock ingen bild på emelie .. :/

lyckan är obeskrivlig


alla vägar har sitt pris,

sitter i sängen hemma hos emelie nu och har precis vaknat igen eller vad man ska kalla det. hon ligger här brevid och pratar med lillie som har damp och vill käka upp mina stackars fötter .. skum hund! 
jaja sa att det skulle bli en lugn helg men det verkar som om det bli ändring på det... har inte riktigt bestämt mig än. får se vad jag känner för sen! har i alla fall lite saker att fixa och så ska jag snart åka till jobbet, sen efter jobbet så blir det bergvik en sväng, fixa lite där sen till kil och fixa lite. 
nej nu ska jag pallra mig upp och få i mig lite frulle :) 
längtar efter att gå ut också, ser ut att vara riktigt gött väder :))))

god natt mina fina!

ska nu gå och lägga mig efter en kanon kväll hemma hos emelie :) även fått träffa emmy, jessica, lina och amanda, riktiga godingar de :) fått många skratt och bara mått allmänt gött. så nu ska det bli skönt att sova med ett stort leende på läpparna :) imorgon är en ny dag med nya äventyr ;)
ghod natt alla fina vänner! 

trotts vädret så kan jag inte sluta le

trotts att vädret suger så kan jag inte sluta le. är så spännande detta och det känns verkligen som om allt går i min väg just nu. kan nog inte önska mig mycket mer, eller jag ekonomiskt oberoende vore ju inte fel heller, haha! 
känns så skönt att ha börjat jobba igen, vilket jag verkligen inte trodde. älskar verkligen mitt jobb så ska bli kul och se vad det kommer för nya elever :) och givetvis träffa de "gamla" också :) 
kom iaf hem för en stund sen, så har duschat ochh satt igång en tävtt. håller även på att göra lite käk sen blir det nog bort till Emmy i vanlig ordning. känns som en riktig film dag idag! 
nu får jag kolla till maten, skriver säkert sen! 
 

mott jobbet

sitter och äter frukost och ska snart bege mig mot jobbet. har dock ingen aning om vad jag har att göra där idag me ndet märks väl .. hade en kanon dag igår och hoppas på en lika bra dag i dag med mina fina! otroligt skönt det känns att ha vissa i sitt livv just nu måste jag säga, goaste finaste bästa vännerna man kan ha har jag :) 

jag borde inte men gör det ändå, jag saknar dig!


vakna upp och inse att världen inte lever efter dig


det känns bra

känns bra att va tillbaka i vdagen igen men jobb och allt. skönt att göra något på dagarna. märks vad slö man varit när man inte jobbat, inte gjort ett kit typ. har planering för några helger framöver nu också, känns bra det :) längtar så efter nästa helg, kommer bli så skönt. jaqja jobbt iag, sen hämtade jag upp Jessica och drog till *Emmy :) satt där ett tag sen åkte jag och Jessica till forshaga, kollade efter mitt ena armband som är spårlöst borta .. :S märkligt! 
sen vidare mot staden och kollade lite och käkade kinamat :) va smarrigt! 
s¨nu är jag hemma och tvättar sen blir det bort till emmy& Alexander igen :) 
 

du snurrar min värld!


ojoj!

va statistiken ökade efter helgen, haha! finns mycket att säga om den men inte här. sjukt kul iaf, lärde mig mycket om man säger så! hänt så galet mycket, skulle bara vilja skriva ut allt men det går  inte de :) 
började jobba idag igen också, va skönt på ett sätt. så nu ska jag snart lägga mig och sova så man kommer upp tiill en ny arbetsdag :) har varit hos emmy  alexander sen jag slutade, förutom en stund när jag träffade emelie och pratade lite :) 
synd och säga att allt går verklligen som jag vill, och det känns riktigt bra, väntar bara på en sak men det är värt att vänta på  :) nej nu får det bli sängen ochg sova :) god natt alla fina vänner! 

kalas

ska snart hem till Jessica och fira henne lite, hon blir ju stor tjej idag :) stort grattis till henne! 
får se vad som händer sen men är lite sugen på att dra ut faktiskt.. får se vad som händer! 
nej nu får jag göra mig i ording. 

fredag och känns som vilken dag som heslt

inte sugen på att göra något speciellt alls som det känns just nu iaf. hinner väl säkert ändra sig ett par gånger det där. har inte planerat något och det känns skönt för då kan jag göra det som jg känner för. 
är sugen  på att åka och träffa en men får se vad det blir. :) vore ju rätt trevligt om man säger så, detta tålsa att tänka över både en och två gånger innan jag bestämmer mig ;)

TACK

Till alla fina vänner jaghar runt omkring mig som finns och stöttar mig när livet ibland är svårt eller jobbigt av olika anledningar. Ni är värda allt bra som finns i denna värld. Glöm aldrig att jag är evigt tacksam! 

säger god natt!

precis kommit hem och ska lägga mig nu snart, funderar på att ta en snabb dusch först bara. haft en bra dag, fast dock lite värre med tankarna som inte ger med sig. får hoppas jag får ordning påde snart. hoppas att jag kan sova ordentligt bara. måste ringa några samtal imorgon och tvätta lite. annars har jag inget planerat men det brukar ju alltid lösa sig ändå! nu säger jag god natt och tar med mina hjärnspöken till sängen! 

kaffepratkaffepratkaffeprat

ska åka och hämta emelie om en stund och sätta oss någonstans och dricka kaffe och prata. känns som det finns ett stort behov av det nu. mycket som snurrar i skallen på mig. ska även träffa emmy :) 
ska väl göra mig i ordning så jag är klart när emelie skriver, men ska bara kika en grej först! 
närmar sig måndag också, fast först är det helg ;)

glöm inte vem som startade detta!

trött på att få ta din skit och att du alltid ska skylla ifrån dig och att du aldrig göra något fel. du är inte så oskyldig som du vill verka och fler och fler har börjat märka det. du kommer inte kunna köra på den stilen länge till. ge inte mig skiten för något som du har ställt till med, jag fööljer bara den vägen du har valt att leda mig in på. jag tänker då inte stå och titta på medans du ger skit, men kom ihåg att det var du som startade detta! 

om du ändå kunde förstå


glöm inte att det va ditt val att gå denna gången


onsdag

sitter hemma och ska snart käka lite. sen får jag se om emelie skulle komma på kaffe, skulle behöa åka och handla också å kanske tar med henne på det innan det blir kaffe :) annars har jag väl inget speciellt planerat för dagen. får se vad som dyker upp. mamma skulle ha hälsat på men tar det nästa vecka istället eftersom jag var där igår. 
men nu ska jag få mig något i magen. 

att sakna

att sakna någon så här mycket trodde jag inte jag kunde göra .. även fast personen inte haft det bästa beteendet på sista tiden så saknar jag dig sjukt mycket! jag önskar bara att det kunde få vara bra någon gång. tror inte du heller vill att det ska vara så här. men det är faktiskt inte upp till mig denna gången, utan till dig. känner mig sjukt kluven över detta. förstår bara inte varför du gör så här???

Grattis!

Vill börja med att säga grattis till världens bästa bror som nu har fyllt 20 :) hoppas du hade en jätte bra dag! var i alla fall jätte trevligt att få vara med och fira dig hos både pappa och mamma :) 
haft en kanon dag hos bägge två. skönt att umgås med familjen, kan alltid slappna av på ett helt annat sätt där. 
får nog börja hälsa på de lite oftare, skönt att komma bort också. 
sen åkte jag till emmy & alexander, så kom nyss därifrån. satt och pratade och drack lite kaffe, emelie och tobbe va där också, trevligt :) se om jag kan somna snart, vore bra eftersom det närmar sig jobb igen! 
 

RSS 2.0