vissa personer kommer man alltid sakna

du är en sån person som jag nog alltid kommer sakna, alltid undra hur du har det och om du mår bra. du har betytt så mycket för mig under vissa peridoer av mitt liv. även om vi inte haft kontakt så tänker jag på dig, saknar dig. även fast jag vet att det itne är bra så kan jag komma på mig själv med att sakna dig än idag .. 
jag hoppas ditt liv är bra och att du är lycklig! 

Stora planer!

har så många och stora planer på gång nu! vill egentligen skrika ut de men tiden kommer att utvisa vad det är. hoppas verkligen att allt går som det ska nu så kommer livet verkligen att vara toppen! 
annars rullar livet på, jobbar, umgås med mina fina vänner och tar hand om mig själv bättre än någonsin. känns riktigt skönt att va igång med så mycket och även tycka at det är roligt! känns toppen :) 
finns rätt så mycket jag skulle vilja säga vissa personer också men känner att det inte är någon idé, jag har lixom inget hopp om att ni nåonsin kommer ändra er till det bätre ändå... synd men så är det! 
hoppas även att gosen kommer och  sover hos mig någon natt nu, himla mys! 

allt känns så bra!


<3


ingen motivation

har ingen motivation till att skriva här. de som läser är ändå såna som jag inte tycker har något att göra med det som händer i mitt liv. kan iaf dela med mig av att jag mår så fruktansvärt bra just nu, livet känns verkligen toppen och de som är en del av det nu hoppas jag alltid kommer vara det :) 
jobbar på & umgås med fina vänner! älskar livet som det är just nu! 
nu börjar det bli sommar igen också, hur underbart som helst! längtar så efter sommar och massa grillning och umgås med mina underbara vänner & familj! 
 

RSS 2.0